Keystone logo

29 Bachelor Programmer i Samfunnsvitenskap Områdestudier Afrikastudier 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Samfunnsvitenskap
  • Områdestudier
  • Afrikastudier
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (29)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Samfunnsvitenskap Områdestudier Afrikastudier

En bachelorgrad er forfulgt gjennom en høyskole eller universitet, og er opptjent når en bestemt studium er fullført. Dette grad kan brukes på egen hånd eller som en del av prosessen med å tjene en mastergrad eller doktorgrad.

Hva er en Bachelor i afrikastudier? African Studies programmer undersøke historie, kultur og opplevelser av afrikanere og mennesker av afrikansk avstamning. De fleste programmer vil ha et bredt fokus på fortiden og inkluderer dagens sosiale, politiske og økonomiske emner som berører medlemmer av det afrikanske samfunnet på kontinentet og i utlandet. Arbeids kan inkludere emner som afrikansk kunsthistorie, pre-koloniale afrikansk historie og afrikansk amerikansk litteratur.

En Bachelor i African Studies har mange fordeler for globalt tenkende studenter. Et bredt spekter av jobber, inkludert de med internasjonale muligheter, bli tilgjengelig for folk som fullfører denne graden.Dette grad kan nytte dem som er interessert i å oppnå en mastergrad eller doktorgrad.

Kostnaden for en Bachelor i afrikastudier kan variere sterkt avhengig av om det er hentet fra en offentlig eller privat skole. Hvor lang tid det tar å fullføre programmet kan også påvirke prisene. Kontakt institusjonen av ditt valg for mer informasjon om program utgifter.

Det er mange yrker som er potensielt oppnåelig med en Bachelor i African Studies. Offentlige etater, politiske aksjonsgrupper, PR-firmaer og sivile rettigheter organisasjoner kan alle være interessert i å ansette noen som har fått denne graden. Karriere alternativene inkluderer markedsføring executive, samfunnet arrangør, sosionom og offentlige interessetalsmenn. Mange av jobbene vil stole på den kunnskapen som er lært om kultur og mennesker. Dette feltet har et bredt spekter av jobbmuligheter, mange av dem inkluderer muligheter for avansement og reise.

Søker om en Bachelor i afrikastudier på nettet kan gjøres på noen få enkle trinn. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.