Keystone logo

27 Bachelor Programmer i Biovitenskap Jordbruksvitenskap Agronomi 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Biovitenskap
  • Jordbruksvitenskap
  • Agronomi
Studieretninger
  • Biovitenskap (27)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Biovitenskap Jordbruksvitenskap Agronomi

Videregående akademikere som ønsker å utvikle sine ferdigheter og kunnskaper i et bestemt område, vil kanskje forfølge en bachelorgrad. Det tar omtrent fire år å fullføre og er tilgjengelig på universiteter over hele verden.

Hva er en bachelor i jordbruk? Dette programmet er utviklet for studenter som er interessert i å lære om jord, avlinger og miljøfaktorer som påvirker dem. Mange programmer berører det brede utvalget av fag relatert til agronomi, selv om noen tilbyr studentene mer spesialiserte studier. Felles kurs studenter kan ta inkluderer prinsipper for jordfag, landbruksproblemer, organisk kjemi, integrert plantevern, avlinger og plantevern, planteernæring og internasjonalt landbruk. Spesifikke studier kan fokusere på områder som planteavl, plantefysiologi og fagvitenskap.

Studenter som tjener en agronomi bachelorgradsutbytte ved at de kan utvikle gode analytiske ferdigheter. Programmet tillater også elevene å bygge organisatoriske og planlegge ferdigheter som er gunstige på alle områder av livet.

Kostnadene er ofte et stort hensyn for studenter som ønsker å forfølge denne graden. Undervisning og andre avgifter kan variere avhengig av varigheten av programmet, skolens beliggenhet og andre faktorer. Å studere internasjonale alternativer eller elektroniske programmer kan hjelpe elevene til å finne et rimelig program.

Nyutdannede med en agronomi grad kan være i stand til å finne en karriere i en rekke bransjer, for eksempel regjeringen, gjødsel selskaper, media, ressursforvaltning organisasjoner, planteavl selskaper, skoler og forskningsinstitusjoner. Spesifikke jobbtitler kan omfatte jordprøvetekniker, grøntforskningstekniker, frøanalytiker, kornspesialist, avlingskonsulent, landbruksinstruktør, vann- og jordbehandler, og avlingskjøpsjustering.

Et agronomiprogram kan bli funnet på lokale eller internasjonale skoler. Noen kan også være tilgjengelige online for dem som bor eksternt. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.