Keystone logo

20 Bachelor Programmer i Språk Engelsk Akademisk engelsk 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Språk
  • Engelsk
  • Akademisk engelsk
Studieretninger
  • Språk (20)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Bachelor Programmer i Språk Engelsk Akademisk engelsk

En bachelorgrad er et bachelorprogram der deltakerne lærer grunnleggende om sitt valgte studieområde. Mens mange individer oppgraderer og går direkte inn i arbeidsstyrken, får mange en bachelorgrad, slik at de kan forfølge en mastergrad eller ph.d.

Hva er en bachelor i akademisk engelsk? Dette programmet fokuserer på å utvikle engelsk og kommunikasjonsevner til ikke-engelsktalende personer. Målet er å utvikle deltakerne ferdigheter nok slik at de føler seg trygge og sikre på å bruke dem i sitt faglige og profesjonelle liv. Instruktører av dette programmet lærer vanligvis strengt på engelsk, og klasser er vanligvis et "engelsk-eneste" miljø. Studentene kan bli lært hvordan de skal bruke sine kritiske tenkning ferdigheter når de utvikler fremmedspråk evner og bedt om å samarbeide med andre studenter fra hele verden.

Personer som deltar i dette programmet har sjansen til å hente mange verdifulle ferdigheter, som evnen til å kommunisere effektivt på skriftlig og muntlig engelsk. Sterke engelsktalende ferdigheter er ønsket av de fleste organisasjoner over hele verden. Studentene kan også utvikle en tilbøyelighet til livslang læring samt generell språkbevissthet.

Kostnaden for en bachelorgrad varierer. Hvor mye studenter kan forvente å betale for utdanning, avhenger av en rekke faktorer, blant annet hvor de velger å gå på skole og varigheten av programmet.

Nyutdannede av dette programmet har ferdigheter som er verdsatt i mange forskjellige bransjer, og det ville gjøre dem ideelle kandidater for en rekke stillinger. Studenter kan finne suksess i akademia, regjeringen eller virksomheten, arbeider som instruktører, internasjonale korrespondenter, journalister, tekstforfattere, fremmedspråklærere, informasjonsoffisorer, redaktører og forskere.

Mange forskjellige skoler tilbyr en bachelor i akademisk engelsk. Online kurs er et praktisk alternativ for studenter med en opptatt tidsplan. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.