Keystone logo

51 Bachelor Programmer i Samfunnsvitenskap Områdestudier Amerikanske studier 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Samfunnsvitenskap
  • Områdestudier
  • Amerikanske studier
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (51)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Samfunnsvitenskap Områdestudier Amerikanske studier

Bachelorgrad gir grunnlaget for å skaffe faglig sysselsetting eller forfølge videre studier som fører til profesjonelle karrierer. Noen studenter studerer året rundt, mens andre tar somre bort for å tilbringe tid med familien eller jobbe en sesongbasert jobb.

Du kan være nysgjerrig, hva er en bachelor i amerikanske studier? De fleste slike programmer senterer på en forskningsbasert tilnærming for å forstå historien og kulturen i USA. Studentene analyserer generelt fag som språk, humaniora og internasjonale relasjoner. Populær kultur, etniske minoriteter og religion kan også inngå i læreplanen. Programmer tilbys på forskjellige steder rundt om i verden, men mange velger å tilbringe en del av sin tid på å studere ved et universitet i USA.

De fra andre land styrker vanligvis sine engelskspråklige ferdigheter mye gjennom sine studier. Amerikanske og utenlandske studenter tilfredsstiller vanligvis sine nysgjerrigheter med en tilfredsstillende forståelse av USA og dets folk. Datainnsamling og presentasjonsteknikker kvalifiserer i tillegg kandidater for høyt betalende jobbmuligheter.

Hver institusjon for høyere utdanning har sin egen prisstruktur. Studentene bør gjennomgå opplæringen og gebyrene de ville være ansvarlige for før de registrerte seg i et program. Noen individer kvalifiserer for stipend, stipend og lån for å bistå med kostnaden.

Amerikanske studier uteksaminere som planlegger å jobbe for selskaper i Latin-Amerika, Europa, Asia eller Afrika som gjør forretninger med USA, er ofte mer forberedt enn andre for suksess i handel. Journalister kan være i stand til å gjøre en bedre jobb ved å rapportere nyheter og fortell historier ved å forstå dagens hendelser innenfor sine større sammenhenger. Noen nyutdannede er i stand til å sikre sysselsetting som diplomater og informasjonsoffisorer.

Det er institusjoner som tilbyr en tradisjonell tradisjonell eller online utdanning på forskjellige steder rundt om i verden. Selv om det tar hardt arbeid og engasjement for å tjene en bachelorgrad, vil du glede deg over prosessen hvis du velger en major du er spesielt interessert i. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle ut i hovedformen.