Keystone logo

93 Bachelor Programmer i Kunststudier Animasjon 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Kunststudier
  • Animasjon
Studieretninger
  • Kunststudier (93)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Kunststudier Animasjon

Mange mennesker ble forelsket i animerte funksjoner når de var barn, og gjennomført at kjærlighet i hele sitt voksne liv. I dag har animasjon funnet mange nye arenaer, inkludert videospill, utdanningssystemer, og selvpubliserte filmer. Noen ønsker å slå sin kjærlighet til animasjon til en karriere. En bachelorgrad i animasjon gir dem et fortrinn i konkurranseanimasjonsindustrien.

Hva er en Bachelor i animasjon? Dette grad dekker vanligvis både klassiske og databasert animasjonsteknikker. Det lærer elevene å gi "en illusjon av liv" gjennom kurs i historiefortelling, presentasjon og karakterutvikling. Kurs dekker tegning og komposisjon, key innramming, og datamaskinen motion capture.

De fleste animasjonsprosjekter er på en kort tidsplan og et stramt budsjett. Prosjektledere ønsker animatører som kan komme inn i et prosjekt, og traff bakken kjører.En Bachelor i Animasjon viser at en potensiell arbeidstaker har satt i gang for å lære hans eller hennes håndverket, og er godt kjent med industristandard metoder og verktøy. I tillegg har mange kandidater finner at en solid pedagogisk forankring frigjør dem til å konsentrere seg om sitt kunstneriske uttrykk.

Kostnader for dette programmet varierer mye fra institusjon. Studenter kan forvente å betale skolepenger og lab avgifter. Eksterne studenter trenger en bærbar datamaskin og høyhastighets Internett-tilkobling. Animasjonen Programmet varer vanligvis 3-5 år.

Mange kandidater arbeider for et stort studio. Nyansatte ofte spesialister på ett aspekt av animasjon. For tradisjonelle animasjonsprosjekter, nykommerne ofte fullføre i mellom rammene før de ble opplevd nok til å utforme karakterene og produsere de viktigste rammene selv.Data animatører ofte spesialister på enten karakterer (mesh generasjon), animasjon rigging, key frame animasjon, motion capture, teksturering, eller etter produksjon. Andre kandidater arbeider for media eller reklame firmaer i en rekke oppdrag. Mindre bedrifter lar ofte ansatte til å bli en jack-of-all-trades i animasjonen rørledningen.

Animasjons elevene kan finne en rekke institusjoner over hele verden. De i avsidesliggende steder kan ofte fullføre sin utdanning på nettet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.