Keystone logo

13 Bachelor Programmer i Økonomistudier Finans Anvendt finans 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Økonomistudier
  • Finans
  • Anvendt finans
Studieretninger
  • Økonomistudier (13)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Økonomistudier Finans Anvendt finans

De som har praktiske økonomiske ferdigheter er alltid i høy etterspørsel i arbeidsstokken. Studenter med en interesse i å håndtere og analysere fond i en bedrifts omgivelser kan ha nytte av å få en bachelorgrad i anvendt finans.

Når elevene interessert i å studere praktiske finansielle applikasjoner først lære om denne graden, en av de spørsmålene de stiller er ofte, Hva er en Bachelor i Applied Finance? I løpet av studiet skal studentene forfølge en av disse grader ta klasser som vil hjelpe dem å få den spesialistutdanningen som trengs for å administrere midler og investeringer i banker, ulike finansielle markeder og virksomheter. Studentene kan ta kurs i dagens økonomiske teori, regnskapsteknikk, økonomi og matematikk.

Mens han jobbet i en stilling som omhandler økonomi er svært givende, er spesiell opplæring er nødvendig for at en ansatt til å trives.Nyutdannede med en bachelorgrad i anvendt finans vil finne at de har den nødvendige opplæring og kompetanse som de trenger for å få en godt betalt stilling i det konkurranseutsatte næringslivet.

Det er flere ulike faktorer som påvirker hvor mye studenter vil betale for å få en bachelorgrad i anvendt finans. Disse inkluderer institusjonen de velger å delta, at skole spesifikke undervisning priser, hvor høgskolen ligger, og hvor lang tid det vil ta for dem å fullføre utdannelsen sin.

De med en bachelorgrad i anvendt finans kan forvente å jobbe i noe nesten alle bransjer som har behov for noen å analysere og administrere sine finanser. En utdannet med denne graden kan fungere som et regnskap eller finans førsteamanuensis, detaljhandel finans administrator, økonomisjef, private equity analytiker, eller i noen annen stilling som krever spesifikke finansielle ferdigheter.

Det er flere trinn studenter som ønsker å satse på en bachelorgrad i anvendt finans bør ta når de først begynner å se inn i denne graden. For å få prosessen i gang, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.