Keystone logo

19 Bachelor Programmer i Bærekraftighetsstudier Bærekraftige økonomistudier Bærekraftig virksomhet 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Bærekraftighetsstudier
  • Bærekraftige økonomistudier
  • Bærekraftig virksomhet
Studieretninger
  • Bærekraftighetsstudier (19)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Bærekraftighetsstudier Bærekraftige økonomistudier Bærekraftig virksomhet

Vanligvis referert til som en fireårig grad, kan en bachelorgrad ta alt fra tre til syv år for å fullføre. Å tjene denne graden tillater kandidater å smi karriere i nye yrker som kan være høyere å betale med flere muligheter for oppadgående bevegelse. Programmene er tilgjengelige i mange fagområder.

Hva er en bachelor i bærekraftig virksomhet? Studenter som er interessert i å fremme sunne og trygge samfunn gjennom virksomheten, kan være interessert i å forfølge dette programmet. Klasser kan dreie seg om typiske forretningsemner som kommunikasjon, markedsføring, ledelse og regnskap. I tillegg vil studentene lære om økologiske og sosiale intelligens og bærekraft modeller. De kan også studere kjemi, biologi og andre vitenskaper for å få bedre forståelse av virksomhetens miljøpåvirkning.

Ferdigheter oppnådd etter å ha tatt en grad i bærekraftig virksomhet inkluderer innovasjon, problemløsing og kritisk tenkning. Disse ferdighetene kan være til nytte for studenter både faglig og personlig.

Det er en rekke faktorer å vurdere når du velger et program, for eksempel kostnad og studietid. Detaljer om studiekostnadene kan fås ved å kontakte skolene direkte. Studentene kan forvente å tilbringe tre til syv år å fullføre en grad, avhengig av programkravene.

En bærekraftig forretningsgrad forbereder studentene til å gå inn i forretningsverdenen med et nytt perspektiv på langsiktig lønnsomhet og miljøpåvirkning. Jobbtitler kan omfatte menneskelige ressurser, bærekraftig konsulent, produksjonsleder, bærekraftig finansprofessor, prosjektkoordinator, direktør for strategi, forretningsintelligensspesialist og forretningsutvikling profesjonell. Disse jobbene kan være svært lukrative og kan til og med tillate oppadgående bevegelse.

Det er mange alternativer der ute for de som er interessert i å tjene en bachelor i bærekraftig virksomhet, inkludert natt og online klasser. Programmer kan bli funnet lokalt og internasjonalt og kan være tilgjengelig på deltid eller på heltid. For å finne det riktige programmet for deg, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.