Keystone logo

6 Bachelor Programmer i Studiet av mat og drikke Matfag Baking 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studiet av mat og drikke
  • Matfag
  • Baking
Studieretninger
  • Studiet av mat og drikke (6)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Studiet av mat og drikke Matfag Baking

For å oppnå en bachelorgrad, tar studentene en rekke kurs og deretter fokuserer på et bestemt studieområde. Disse grader krever generelt flere år å fullføre og kan kombinere formell trening med praktisk opplæring. Nyutdannede skal ha tilstrekkelig kompetanse til å utføre på høyere nivå enn søkere uten grader eller relevant erfaring.

Hva er en Bachelor i Baking? Kurs i dette området innebærer trening innen kunst og vitenskap for å forberede bakevarer. Studentene lærer om ingredienser og prosedyrer for å forberede en rekke matvarer. De kan spesialisere seg i en bestemt type baking, for eksempel bakverk, brød, kaker eller glutenfrie metoder.

Studenter som er innmeldt i en Bachelor i Baking programmet får evner som de trenger for å lykkes i tillegg til generelle kompetanser. Aspirerende bakere vil lære å følge instruksjonene, administrere tid og lager og beregne utbytter. Formell trening forbereder nyutdannede til å konsekvent skape produkter som appellerer til forbrukere.

Kostnaden for en bachelorgrad i baking varierer avhengig av institusjonen. Generelle universiteter og kulinariske eller gjestfrihet skoler tilbyr dette studiet, og potensielle studenter vil kanskje sammenligne utgifter for hvert alternativ. De fleste heltidsstudier tar fire år, men akselererte planer kan være tilgjengelige.

Nyutdannede med bachelorgrad i baking kan finne jobb som bakere eller bakverkskokker. Noen bakere selger varer som er varme ut av ovnen mens andre produserer tilberedte eller ferdige produkter til butikker, bedrifter eller institusjoner. Stillingene som en kandidat er kvalifisert for, avhenger av hvilke typer baking han eller hun utmerker seg på. Bakeprogrammer kan også gi opplæring i forretningsmessige grunnleggende for å forberede elevene til å åpne egne bakerier eller styre eksisterende operasjoner.

Universiteter og kulinariske skoler rundt om i verden tilbyr Bachelor i Baking programmer. Online kurs kan innebære å studere oppskrifter og se på videoer og kreve at elevene trener hjemme eller i et lisensiert anlegg. For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte administrasjonskontoret til den valgte skolen ved å fylle inn hovedskjemaet.