5 Baking Bachelor's degrees found
- Bachelor
- Studiet av mat og drikke
- Matfag
- Baking
- Asia3
- Mellom-Amerika og Karibia1
- Sør-Amerika1
5 Baking Bachelor's degrees found
Mausi Sebess
Profesjonell Baker
- Vicente López, Argentina
Bachelor
Fjernundervisning
Spansk
Bli en profesjonell baker av fortreffelighet med det mest komplette programmet i Latin -Amerika på en akselerert måte på bare 5 måneder. Du vil lære å lage alle slags forskjellige nasjonale og internasjonale brød, samt moderne og avantgarde kreasjoner. Kurset bør suppleres med vår bok "Professional Bakery Techniques" skrevet av Paulo Sebess, vår direktør, en ekspert på internasjonalt bakeri og vinner av internasjonale priser. Klassene er 100% online, med trinnvise forklaringer og spilt inn i HD-videoer, slik at du ikke går glipp av en eneste detalj av forberedelsene og teknikkene. Du vil også utfylle læringen din med sikkerhet- og hygienekursene på arbeidsplassen og mathåndtering, ernæring, pizza og empanadas. Mausi Sebess er det eneste instituttet som leverer MasterChef -sertifikater.
Escuela Hotelera De San Juan
Internasjonalt bakeri- og konditorprogram
- San Juan, Puerto Rico
Bachelor
På universitetsområdet
Spansk
Det internasjonale bakeri- og konditorprogrammet trener studenter på å skaffe seg jobb på bakkenivå som bakere og / eller konditorer i hotell- og servicebransjen i kommersielle bakerier og konditorier, hoteller, restauranter og / eller ved etablering av egen avtale. Studentene får kunnskap om hygiene og sanitet, ernæring og menyplanlegging. Læreplanen inkluderer teoretiske og praktiske laboratoriekomponenter og feltopplevelser under veiledning av en mesterkokk eller konditor. Det legges unik vekt på sikkerhetsstandarder og -prosedyrer og på anskaffelse og håndtering av materialer, redskaper og utstyr i bransjen, inkludert tilpasning og tilberedning av oppskrifter, samt å lage brød, europeiske bakverk, kaker, sjokolade og klassisk og moderne stiler av dekorasjon med sukker.
DaYeh University
Baking & Beverage Management
- Taipei, Taiwan
Bachelor
På universitetsområdet
Siden 2012 har bakervarer og drikkevareindustrien over NT $ 1000000000000 verdi i Taiwan. Tidligere ble bakketalenter alltid dyrket av tradisjonelle måter som ble overlevert fra mester til lærling. Selv om dette understreker utførelsen til mesteren, mangler denne typen læring moderne ledelseskonsepter, inkludert kostnadskontroll, forståelse av ernæring og helsesikkerhet, og er derfor ikke i stand til å dyrke dyktige fagfolk innen vestlig baking som har et internasjonalt og moderne syn. Dette er grunnen til at dette programmet ble opprettet. Programmet er delt inn i to moduler: Den første refererer til den praktiske modulen for baking og drikke som hjelper studentene til å få en teoretisk forståelse av teorien, for eksempel brød, snacks og kakeproduksjon og håndteringsevne. Den andre modulen tar sikte på modulen for baking og drikkeforvaltning og markedsføring med fokus på å lære evnen og profesjonell kunnskap om mathygiene og sikkerhet, menneskelige ressurser, planlegging, ledelse og kreativ markedsføring.
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
Bachelor i baketeknologi og ledelse
- 1號, Taiwan
Bachelor
Engelsk
Taiwan, en av Asias ledende bakerindustrier, kalte for å gi en plattform for studenter for å lære og utvikle klassiske baker- og konditorferdigheter. Praktisk praksis og presise teknikker lar deg produsere en rekke bakervarer, bakverk og midtstykker.
Gugusan University Malaysia
Bachelor i kulinarisk kunstforvaltning (Hons)
- Kuala Lumpur, Malaysia
Bachelor
På universitetsområdet
Engelsk
Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) -programmet er designet for å utvikle de som har valgt å forfølge og fremme sin karriere innen kulinarisk kunst.
Svar på noen spørsmål, og vi vil matche deg med programmer!
Populær gradstype
Populært studieformat
Bachelor Programmer i Studiet av mat og drikke Matfag Baking
For å oppnå en bachelorgrad, tar studentene en rekke kurs og deretter fokuserer på et bestemt studieområde. Disse grader krever generelt flere år å fullføre og kan kombinere formell trening med praktisk opplæring. Nyutdannede skal ha tilstrekkelig kompetanse til å utføre på høyere nivå enn søkere uten grader eller relevant erfaring.
Hva er en Bachelor i Baking? Kurs i dette området innebærer trening innen kunst og vitenskap for å forberede bakevarer. Studentene lærer om ingredienser og prosedyrer for å forberede en rekke matvarer. De kan spesialisere seg i en bestemt type baking, for eksempel bakverk, brød, kaker eller glutenfrie metoder.
Studenter som er innmeldt i en Bachelor i Baking programmet får evner som de trenger for å lykkes i tillegg til generelle kompetanser. Aspirerende bakere vil lære å følge instruksjonene, administrere tid og lager og beregne utbytter. Formell trening forbereder nyutdannede til å konsekvent skape produkter som appellerer til forbrukere.
Kostnaden for en bachelorgrad i baking varierer avhengig av institusjonen. Generelle universiteter og kulinariske eller gjestfrihet skoler tilbyr dette studiet, og potensielle studenter vil kanskje sammenligne utgifter for hvert alternativ. De fleste heltidsstudier tar fire år, men akselererte planer kan være tilgjengelige.
Nyutdannede med bachelorgrad i baking kan finne jobb som bakere eller bakverkskokker. Noen bakere selger varer som er varme ut av ovnen mens andre produserer tilberedte eller ferdige produkter til butikker, bedrifter eller institusjoner. Stillingene som en kandidat er kvalifisert for, avhenger av hvilke typer baking han eller hun utmerker seg på. Bakeprogrammer kan også gi opplæring i forretningsmessige grunnleggende for å forberede elevene til å åpne egne bakerier eller styre eksisterende operasjoner.
Universiteter og kulinariske skoler rundt om i verden tilbyr Bachelor i Baking programmer. Online kurs kan innebære å studere oppskrifter og se på videoer og kreve at elevene trener hjemme eller i et lisensiert anlegg. For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte administrasjonskontoret til den valgte skolen ved å fylle inn hovedskjemaet.