Keystone logo

42 Bachelor Programmer i Økonomistudier Finans Bank og finans 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Økonomistudier
  • Finans
  • Bank og finans
Studieretninger
  • Økonomistudier (42)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Økonomistudier Finans Bank og finans

De fleste mennesker ønsker å ta smarte avgjørelser når det kommer til deres økonomi. Det er spesifikke prinsipper som hjelper veilede mennesker mot smarte investeringer og finans praksis. Tjene en Bachelor i finans og Banking kan hjelpe deg å bedre forstå hvordan finansinstitusjoner arbeid og hvordan du kan spare pengene dine med omhu.

Hva er en Bachelor i finans og Banking? Denne type program fokuserer på å lære hvordan banker og andre finansinstitusjoner kjøre. Når det kombineres med andre generelle utdanningskrav av en læringsinstitusjon, denne typen bachelorgrad tar ca fire år å fullføre. I tillegg til de generelle kurs, kan store kurs fokusere på bankprinsipper, kreditt, behandle investeringer, investerings forskrifter og finansielle tjenester prinsipper. Mange kurs kan være helt tilgjengelig på nettet for avstand elever.

Lære mer om smart finansiering og banktjenester praksis er en god idé for omtrent alle.Fordeler med å tjene en bachelorgrad i finans og bank inkluderer å kunne forstå din egen økonomi bedre, så vel som evne til å hjelpe andre ta kvalifiserte beslutninger om sparing og investering.

Kostnaden for å tjene en slik bachelorgrad varierer avhengig av hvor du har tenkt på å gå til skolen. Kostnadene kan også variere avhengig av om du delta på klasser på campus eller online. For å finne ut alle kostnader involvert med din finans og bank program, forskning skolen du ønsker grundig.

Nyutdannede som tjener en Bachelor i finans og Banking kan finne mange forskjellige posisjoner tilgjengelig for dem i finansnæringen, spesielt hvis de har planer om å forfølge høyere grader. Slike karriere alternativer kan være: corporate finance, bank manager, risk manager, forretningsfører, salg, handel, portefølje, fusjoner, oppkjøp og mer.

Søknad til en finans og bank programmet er så enkelt som å gå til nettsiden til skolen og sende inn en søknad på nettet. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.