Keystone logo

1 Bachelor Programmer i Ledelse Bedriftsledelse 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Ledelse
 • Bedriftsledelse
Studieretninger
 • Ledelse (1)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular education type

  Popular locations

  Bachelor Programmer i Ledelse Bedriftsledelse

  Bachelorstudiene tilby studentene en faglige program vanligvis laget for å ta fire til fem år å fullføre. De representerer det høyeste nivået av lavere grad i ulike felt, og i de fleste fagområder de representerer den grunnleggende utdanning som trengs for å gå inn karrierer basert på feltet.

  Hva er en Bachelor i Corporate Governance? Det er en spesialisert virksomhet viktig med studier i ledelse og kvantitativ analyse sammen med kurs i corporate governance beste praksis. Målet med studieprogrammer i corporate governance er å forberede studentene på roller som spesifikt er knyttet til vekst og styring av selskaper, de etiske forpliktelsene som ligger i disse rollene, og de beste praksis for styring en bedriftsenhet.

  Fordelene ved å ha en Bachelor i Corporate Governance er ganske tydelig i forhold til en generell virksomhet major.Generelle kurs i ledelse er fortsatt tas som en forutsetning, men programmet omfatter også kurs spesifikke for strukturen av selskaper.

  Kostnader for bachelorprogrammene varierer mye rundt om i verden, men studenter som ønsker å få en grad i corporate governance vil trolig finne at International Baccalaureate programmer i feltet er konkurransedyktig priset med andre forretningsstudieprogrammer.

  Jobber i corporate governance vokser som rollen børsnoterte selskaper i globale markeder fortsetter å vokse. Konsulentfirmaer og Fortune 500-selskaper både rekrutterer kandidater i feltet for å hjelpe til med forskning og analyser utformet for å gi ledere de verktøyene de trenger for å forstå de stemmeberettigede oppførselen til sine aksjonærer og lede sine selskaper til en bærekraftig vekst. Entry-level jobber i felten inkludere data analyse, salg og rådgivning posisjoner knyttet til disse målene.

  Online kurs kan tas på deltid eller heltid mot fullføring av graden, og de fleste universiteter tilbyr nå bedriftsprogrammer med omfattende online alternativer. For å finne riktig skole for deg, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.