Keystone logo

0 Bachelor Programmer i Biovitenskap Hortikultur Blomsterdekoratør 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Biovitenskap
  • Hortikultur
Studieretninger
  • Biovitenskap (0)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Ingen programmer oppfyller søkekriteriene dine. Vennligst avgrens filtrene dine.

Clear filters

Popular education type

Bachelor Programmer i Biovitenskap Hortikultur Blomsterdekoratør

Bachelornivå utdanning handler om å få en grunnleggende forståelse av et valgt felt. En bachelorgrad er vanligvis nødvendig som en forutsetning før en kandidats kan bli forfulgt. Ved ferdigstillelse av et bachelorstudium, kan nyutdannede velge enten å fortsette sin utdanning eller ut i arbeidslivet.

Hva er en Bachelor i Blomsterhandler? Feltet av blomster omhandler håndtering, omsorg, arrangement, og handel med blomster. Blomsterhandler programmer typisk innlemme elementer av alle disse områdene, men ikke nødvendigvis blomst vekst. Mens bachelorprogram i blomsterdekorasjon kan være relativt lavt nivå, er dette vanligvis så mye utdannelse som er nødvendig for å bli en blomsterhandler. Studerer Blomsterdekoratør er også veldig et spesielt fokusert område av ekspertise. Mange studenter velger å studere business sammen Blomsterdekoratør slik at de kan kjøre sin egen blomsterbutikk.

En stor fordel at studenter som studerer Blomsterdekoratør liker er hvordan spesifikke dette feltet er, som studenter ikke vil bli tvunget til å ta unødvendige kurs. Blomsten-arrangere ferdighetene lært vil hjelpe med å finne mer og høyere betalte jobber i felten.

Som enhver annen høyere utdanning, hvor mye det koster å få en Bachelor i Blomsterhandler varierer med spesifikke program du velger. Få mer informasjon om skolen, lengde på studiet, og bredere pedagogiske standarder for landet vil avsløre hva du bør forvente å betale i skolepenger og avgifter.

Den vanligste jobb som du kan oppnå med en Bachelor i Blomsterhandler er blomsterhandler. Men det er mange forskjellige typer blomsterbutikker. Noen velger å kjøre sin egen blomsterbutikk, mens andre vil jobbe med en eksisterende blomsterbutikk. Mange dagligvare eller varehus har sin egen blomsterdekorasjon avdeling, som sysselsblomsterbutikker for mer lønn. I tillegg er det mulig å jobbe i engros blomsterdekorasjon.

Hvis du er interessert i å bli en blomsterhandler, begynne studiene dine. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.