Keystone logo

8 Bachelor Programmer i Turisme og serviceindustri Servicenæring Catering og ledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Turisme og serviceindustri
  • Servicenæring
  • Catering og ledelse
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (8)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Turisme og serviceindustri Servicenæring Catering og ledelse

En bachelorgrad er en lavere grad som vanligvis tar omtrent fire år å fullføre. Å tjene denne graden kan forberede deg på en karriere i ditt fagområde eller gi deg de nødvendige forutsetningene for å forfølge høyere utdanning.

Hva er en bachelor i Food Service Management? Denne graden kan være et godt valg hvis du er interessert i den daglige driften av en restaurant eller et annet mattjenesteanlegg. Noen av emnene dekket gjennom kurs kan omfatte sanitær, næring, matlaging og matplanlegging. Etter å ha fullført denne graden, bør du få en god forståelse for hvordan mattjenester kan styres vellykket.

Arbeide for denne graden kan gi deg en rekke nyttige evner, inkludert pengehåndteringsferdigheter som kan hjelpe deg med å håndtere dine personlige eiendeler og ledelsesevner som kan hjelpe deg med å kommunisere og jobbe med andre lettere. Du kan også bli kunnskapsrik om ernæring, slik at du kan ta gode valg om helsen din.

Du kan sammenligne prisene på ulike skoler for å anslå kostnadene for din grad og hjelpe deg med å finne de beste alternativene for å passe til ønsket prisklasse. Prisene kan være svært forskjellige fra en institusjon til den neste.

Å tjene en bachelorgrad i food service management kan forberede deg til å lykkes i en rekke karrierer knyttet til næringsmiddelindustrien. Du kan velge å forfølge en karriere i en restaurant, som jobber som kokk, leder, maître d 'eller annen ansatt. Du kan også utforske muligheter for å jobbe på kafeteriaen på et sykehus eller en annen organisasjon som en mattearbeider, ernæringsekspert eller matkjøper.

En bachelorgrad i matvareadministrasjon kan tjene på nettbaserte programmer eller på universiteter over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.