Keystone logo

60 Bachelor Programmer i Scenekunst Dans 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Scenekunst
  • Dans
Studieretninger
  • Scenekunst (60)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Scenekunst Dans

Tjene en Bachelor i dans er et flott alternativ for studenter som liker scenekunst. Studenter tjener denne graden kan utvikle deres intellektuelle og fysiske potensialet i dans samt gjøre det mulig å arbeide i ulike kunstneriske retninger.

Elevene vanligvis spør: "Hva er en Bachelor i Dance?" Det er både en fysisk og akademiske studier av ytelse, koreografi og artisteri. Ved å tjene denne graden, er studentene veiledet mot en større kunnskap om dans gjennom fokus på de fysiske, tekniske, kommunikative og kunstneriske aspekter av håndverket. Deres kunnskap stimuleres med en forståelse av den sosiale og historiske konteksten som koreografi og ytelse skapes og oppleves. Programmet fremmer også studenter med ferdigheter og kunnskap av de skriftlige og billedkunst, noe som kan oppmuntre dem mot kunstnerisk presentasjon.

Disse studiene er spesielt gunstig for studenter som ønsker å lære på et høyere utdanningsnivå og fremgangen deres karrierer i forestillingskunst. Studenter kan forbedre sin kunnskap og kompetanse i koreografi. Kursene varierer, men først og fremst fokusere på prestasjonsledelse, improvisasjon, koreografi og teknikk klasser i en rekke stilarter.

Siden dette programmet tilbys fra ulike skoler rundt om i verden, varierer registreringskostnader og kursavgift avhengig av institusjonen og land. Interesserte studenter bør kontakte bestemte institusjoner for å lære mer.

Etter studenter tjene denne graden, kan de finne arbeid på flere felt, blant annet å bli en administrator eller lærer i dans. De kan også finne arbeid som en bevegelse analytiker, historiker og forsker, treningsinstruktør, profesjonell danser, koreograf eller et dansekompani regissør.En utdannet kan også finne arbeid som terapeut for dansere eller som en kunst utvikler i samfunnet.

Studenter som er interessert i dette fagfeltet bør starte med å ta de nødvendige skritt mot å få sin grad i forestillingskunst. Med kurs tilbys både på nettet og på campus, samt deltid og heltid, kan elevene finne fleksibilitet for deres timeplan. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.