Keystone logo

29 Bachelor Programmer i Kunststudier Animasjon Dataanimasjon 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Kunststudier
  • Animasjon
  • Dataanimasjon
Studieretninger
  • Kunststudier (29)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Kunststudier Animasjon Dataanimasjon

Bachelorgrader er oppnåelige stepping stones til høyere nivåer av akademia eller større kompetanse på et felt. De jobber for å hjelpe friske ansikter til å finne jobbplasseringer, og de tillater erfarne mennesker å bevise sin kunnskap formelt for høyere lønn.

Hva er en Bachelor i Computer Animation? Denne graden kvalifiserer deg som å ha grundig kunnskap om hvordan du bruker dataprogramvare til å lage animert kunst. Spesialiseringer bestemmer om et emne er en bachelor of science eller faller under kategorien kunst. Programmer kan enten fokusere tungt på dataprogramvare og den tekniske prosessen med datamaskingenererte bilder eller bruken av datautstyr for å lage bilder. Kurs i kunsthistorie, design og 2D- og 3D-kunst kreves ved de fleste universiteter som tilbyr denne graden. Visuelle effekter og redigering er også nyttige klasser for denne majoren.

Computer animasjon er et felt som verdsetter forbindelser høyt. Lære å nettverk blant medlemmer av feltet leser elevene for jobbjakt etter oppgradering. Behandling av AutoCAD og andre 3D modelleringsprogrammer samt kunnskap om kunstneriske grunnleggende er viktig for de fleste animasjonsjobber.

Bachelor-grader i datamaskin animasjon rekkevidde mye i pris. Plasseringen bidrar til å bestemme prisen på undervisningen sammen med antall år en student planlegger å delta på. Tre eller fire år er nødvendig av flertallet av studentene.

Denne graden kvalifiserer sine kandidater for mange av jobbene i animasjonsstudier. Tegndesigner, 3D-modellerer og regissør er jobber som kan finnes i animasjon for filmer. Videospill bruker også mange datamaskiner. Lys- eller teksturere skaper de visuelle aspektene som kreves for å bygge opp en video opp fra bakken. Computer animasjon er en komplisert oppgave som krever store lag med arbeidere og mange spesialiserte jobber.

Store universiteter har en tendens til å tilby dataprogrammer, og kunstskoler har spesielt sterke programmer, inkludert elektroniske alternativer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.