Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 104 Bachelor i Design 2023/2024

104 Bachelor Programmer i Design 2023/2024

Oversikt

Bachelor grader, som andre grader, kan spesialisere seg etter type og disiplin. De vanligste typene er Bachelor of Arts og Bachelor of Science.

Hva er en bachelor i designstudier? Omfatter flere felt som mote design, visuell design og produktdesign, design studier er en tverrfaglig anvendt kunst type program som tilbyr studentene mange potensielle spesialisering veier. Innenfor sitt utvalgte fokusområde, bruker studentene vanligvis halvparten av sin kursbelastning til læringsteknikker, får de praktiske ferdigheter og erfaringer som trengs for å komme inn i en av de mange bransjespesifikke designdisipliner. Teoretiske kurs som historie og analyse av design kan utgjøre en annen del av studentens faglige fokus, med resten vanligvis viet til prosjektbasert arbeid.

Designstudier krever at elevene utvikler et mangfold av ferdigheter som kan gjøre deres CVer skiller seg ut mot konkurransen. Typiske ferdigheter inkluderer overlegen detaljorientert tenkning, evnen til å analysere og adressere utviklingssvakheter og bransjelevante programvareferdigheter.

Kostnader og læreplaner vil variere mellom ulike universiteter og kan påvirkes av en rekke faktorer, for eksempel universitetets beliggenhet og totale kreditt timer. Fremtidsstudenter oppfordres til å kontakte universitetene for økonomisk informasjon før søknad.

Felles profesjonelle stillinger for gradholdere inkluderer grafiske designere, industrielle designere, produktdesignere, motedesignere og mer. Studenter som spesialiserer seg på et enkelt felt, kan finne arbeid direkte i sine bransjer, mens de med mer generaliserte bakgrunner kan inngå stillinger som kunstpedagoger, kunstkoordinatorer og ledende spesialister på markedsføring. Designfirmaer, programvarefirmaer og nettforhandlere er et vanlig karriereområde for studenter med tyngre tekniske ferdigheter, mens museer, utdanningsinstitusjoner og studioer pleier å være favorisert av mer kunstnerisk orienterte kandidater.

Utstyrt med en solid internettforbindelse og arbeidsetikk for å matche, kan mange studenter fullføre sin Bachelor i Designstudier online og i eget tempo. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Designfag
 • Design
Studieretninger
 • Designfag (104)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat