Keystone logo

126 Bachelor Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Media Digitale medier 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Media
  • Digitale medier
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (126)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Media Digitale medier

Enkeltpersoner som ønsker å satse på en utdanning etter videregående skole vanligvis søker en bachelorgrad. Dette grad tar vanligvis fire år å fullføre, selv dekker 120 semester studiepoeng kan noen ganger gjøres innen tre år. Bachelorgrad er ofte brukt som et grunnlag for videre studier eller som et springbrett inn i profesjonelle miljøer.

Hva er en Bachelor i Digital Media? Studenter av digitale medier generelt lære å opprette og endre tekst, grafikk, lydfiler, og video som har blitt digitalisert for bruk på datamaskiner og for å overføre filer over Internett. Klasser kan fokusere på å legge visuell effekt, interaktive medier, lyddesign, digital medieteori, og de kreative prosessene som fører til vellykket digitalt innhold. Studentene får muligheter til å arbeide med programvaren og maskinvaren som brukes i mediebransjen og lære å anvende kunnskap og ferdigheter på fantasiprosjekter.

Studenter i dette bachelor-studium få forståelse av elektronikk, digital medieteknologi, og utvikling av grafikk, videoopptak, og andre multi-media presentasjoner. Med denne forståelsen er de så forberedt på å akseptere jobber i et givende og rikt kreativt miljø. Noen elever får mulighet til å fullføre et internship som en del av deres dannelsesreise.

Kostnaden av å delta i dette programmet varierer fra en skole til en annen. Dette er spesielt sant som skolene ligger i mange forskjellige deler av verden. Potensielle studenter bør kontakte skolene i deres valg å bestemme den beste finansielle passform.

Det finnes en rekke ledige jobber til de som fullfører en grad i digitale medier. Disse spenner fra digital journalistikk, markedsføring, layout design, prosjektledelse, webutvikling, redigering og reproduksjon, og salg.Med en fire-årig utdanning, er akademikere forberedt på entry-level stillinger der de har ytterligere eksponering for digital medieteknologi med tilgang til mer avanserte oppgaver. Med en bachelor er i digitale medier, kandidater er klare til å samarbeide om de kreative prosjekter som foregår i det raskt utviklende verden av e-handel.

Anmeldelse av de mange tilgjengelige skoler i programoversikten nedenfor. Fyll ut kort bly skjemaet for mer informasjon. For å gjøre dette, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.