Keystone logo

25 Bachelor Programmer i Biovitenskap Dyrevitenskap Dyrepleie og -velferd 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Biovitenskap
  • Dyrevitenskap
  • Dyrepleie og -velferd
Studieretninger
  • Biovitenskap (25)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Biovitenskap Dyrevitenskap Dyrepleie og -velferd

En bachelorgrad er et bachelorprogram som kan fullføres i gjennomsnitt på fire år. Den er tilgjengelig på en rekke fagområder, for eksempel vitenskap, humaniora, næringsliv, kunst og lov.

Hva er en bachelor i dyrepleie og velferd? Denne graden er ment for studenter som har en lidenskap for dyr og ønsker å beskytte og ta vare på dem. Noen programmer kan fokusere på omsorg for misbrukte og skadede dyr, mens andre kan se på testing av dyr innen bioteknologi og landbruksindustri. Klasser kan omfatte dyrefysiologi, biokjemi, dyrevelferd, dyreetikk, oppdrettsadferd, dyreforvaltning, dyregenetikk, ernæring og matproduksjon. Instruksjon kombinerer vanligvis klasseromforedrag med praktiske laboratorier.

Studenter som tjener en dyrepleie og velferd bachelorgraden fordel ved at de kan lære ledelse og beslutningsprosesser som resulterer i den beste omsorg for dyr. De kan også utvikle organisatoriske ferdigheter som hjelper i sitt faglige og personlige liv.

Kostnadene forbundet med å tjene denne bachelorgrad skal ikke hindre noen fra å gå på skole. Skoler over hele verden tilbyr denne læreplanen, og undervisningen kan variere ganske mye fra den ene til den andre. Studentene bør kontakte skolene og spørre om undervisning og andre avgifter, samt om det er økonomiske hjelpemuligheter.

Det er en rekke karrieremuligheter for de som får denne utdanningen. Den spesifikke jobben kan avhenge av programfokus, men noen potensielle profesjonelle titler kan inkludere vitenskapelig rådgiver, forskningstekniker, dyremedlemsforeleser, dyrepleiebehandler, dyrekontrollarbeider og laboratorieassistent. Med tilleggsopplæring eller utdanning er andre karrieremuligheter dyrfaglærer, dyr oppdretter, eller dyrlæge.

Uansett om studentene er på utkikk etter et internasjonalt skole eller elektronisk program, har denne databasen informasjonen. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.