Keystone logo

15 Bachelor Programmer i Forretningsstudier Fast eiendom Eiendomsforvaltning 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Forretningsstudier
  • Fast eiendom
  • Eiendomsforvaltning
Studieretninger
  • Forretningsstudier (15)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Forretningsstudier Fast eiendom Eiendomsforvaltning

Jakten på en bachelor-grad gir mulighet for avansert undervisning på universitetsnivå med vekt på et valgt felt. Graden er nødvendig for inngangen til mange yrker. Studentene kan også bruke bachelorgrad som grunnlag for videre studier på masternivå.

&nbsp

Hva er en Bachelor i eiendomsmegling Management? Ledere av fast eiendom er ansvarlig for håndtering av andres eiendom med den hensikt å opprettholde verdi og maksimere inntjeningspotensialet. Studentene få en forståelse av verdivurdering, utvikling, forvaltning og megling. Eksempel kurs inkluderer regnskap og finans, markedsføring, leieavtaler, leietaker relasjoner, kommunikasjon, kontraktsfestede avtaler, økonomi og fast eiendoms rettsforhold. Verdsettelses ferdigheter er ervervet gjennom opplæring i avgrensnings teknikker, porteføljeanalyse, og trender som påvirker eiendomsverdiene.Studier dekke administrasjon av bolig- og næringseiendommer, senior levende, og rimelige boliger.

&nbsp

Fordeler med graden kan sees på et personlig nivå, så vel som i karriereutvikling. Individuell vekst realiseres gjennom utvikling av analytiske og mellommenneskelige ferdigheter. Også, kan kunnskap oppnådd i programmet brukes i elevenes private liv å forbedre eiendom beslutninger.

&nbsp

Program-muligheter er tilgjengelig globalt, varierende i pris i henhold til plassering og pensum. For å bestemme den beste individuelle valg, bør elevene utforske de nærmere detaljer om hvert alternativ med sine personlige mål i tankene.

&nbsp

Ferdighetene lært i å forfølge en real estate management grad er i høy etterspørsel på arbeidsplassen. Nyutdannede er utstyrt for sysselsettingen i flere forskjellige områder. Karrierer er tilgjengelig i ledelse og utvikling, arealplanlegging, landmåling, eiendomsmegling investering, og eiendom verdivurdering.Nyutdannede er også kvalifisert til å opptre som konsulenter i leasing, markedsføring, investering planlegging, samt kjøp og salg av eiendom. Listen over potensielle arbeidsgivere inkluderer eiendomsmegling bedrifter, leilighetskomplekser, offentlige boliger, fritidseiendommer, kommersielle forretnings tårn, industriparker, kjøpesentre og kontorparker.

&nbsp

For å ta det første skrittet mot en utfordrende og givende karriere i eiendomsforvaltningen, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.