Keystone logo

79 Bachelor Programmer i Menneskerettsstudier Språkstudier Engelskstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Menneskerettsstudier
  • Språkstudier
  • Engelskstudier
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (79)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Menneskerettsstudier Språkstudier Engelskstudier

Studentene oppnår en bachelorgrad etter å ha fullført et post-sekundært program på en høyskole eller et universitet. Graden legger grunnlaget for studenter som søker en avansert grad eller ser etter sysselsetting etter eksamen.

Hva er en bachelor i engelskstudier? Programmet fokuserer på studiet av engelsk litteratur, kultur og språk. Klasseromundervisning sentrerer vanligvis på å lese og analysere tekster skrevet på engelsk. Det kan være en sterk vekt på å studere litteratur fra land som Amerika, Sør-Afrika, Storbritannia, Skottland, Irland og Canada. Studentene kan studere og sammenligne dagens og historiske litterære tekster. Programmet kan tilby klasser i språk, litteratur, lingvistikk og kulturstudier. I tillegg kan deltakerne også ta kurs i retorikk, sammensetning og skriving. Noen høyskoler tillater deltakerne å studere i utlandet. Studentene fordyper seg i kulturen i engelsktalende land.

Studenter som søker en bachelor i engelskstudier får en sterk ferdighet innen kreativitet, analyse og kommunikasjon. Disse kombinerte ferdighetene kan hjelpe dem med å finne lønnsomt arbeid og berike sine personlige liv.

Kostnaden ved å oppnå en bachelor i engelskstudier varierer fra høyskole til høyskole. Forsker skolene dersom interessen kan være til stor nytte. Studentene bør velge en som passer deres faglige og karriere mål.

Profesjonell karriere er vanligvis rikelig for nyutdannede med en bachelor i engelsk studier. De kan finne arbeid i tradisjonelle fag som undervisning i private eller offentlige utdanningsinstitusjoner. I tillegg er det ansettelsesmuligheter innen skriving, journalistikk og publisering. Det er ulike karriereveier som ikke er tradisjonelle. For eksempel er det kandidater som etablerer karriere innen markedsføring, PR, reklame og skuespill. En bachelorgrad i engelskstudier åpner dører for et bredt spekter av yrker.

Du kan få en bachelor i engelskstudier fra hvor som helst i verden ved å registrere deg i online klasser. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.