Keystone logo

31 Bachelor Programmer i Forretningsstudier Entreprenørskap Entreprenørskap og ledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Forretningsstudier
  • Entreprenørskap
  • Entreprenørskap og ledelse
Studieretninger
  • Forretningsstudier (31)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Forretningsstudier Entreprenørskap Entreprenørskap og ledelse

Mange studenter velger å forfølge en Bachelor i entreprenørskap Management i for å utforske en interesse i å starte sine egne bedrifter eller investere i vekstselskaper. Graden gir elevene et solid fundament i virksomheten og økonomiske begreper er nødvendig for å bli entreprenører som kan finne og støtter lovende nye bedrifter.

Hva er en Bachelor i entreprenørskap Management? Den lavere grad program i entreprenørskap ledelse er et prosjektbasert studium som lærer elevene prosessen med å starte eller å investere i en ny bedrift. Deltakerne lærer hvordan å forutsi gode muligheter for utvikling og metodene til overgangen disse potensielle virksomheter i lukrative investeringer. Studentene kan velge å konsentrere seg om teknologi oppstart ventures, innovasjoner innenfor foretak eller utvikling i fremvoksende land, blant annet gründer bestrebelser.Nyutdannede har ferdigheter til å bli vellykket bedriftseiere og venture kapitalister i de næringene som interesserer dem.

Studenter finner den entreprenørskap ledelse kurs forbereder dem for samarbeid er nødvendig for å starte en ny bedrift eller koordinere investorer. Prosjektarbeid med andre deltakere gir studentene med ledelsen, teamarbeid og juridiske og tekniske aspektene ved utvikling.

Tiden og kurs som kreves for å tjene denne graden varierer for enkeltprogrammer. Generelt, bachelor grad programmene ta opp til fire år å fullføre. Programmet Kostnadene varierer også på tvers av institusjoner. Potensielle studenter bør forskning hver institusjon for å lære mer om antall kurs i programmet og tilhørende krav undervisning.

Ferdigheter og erfaringer gjennom forskning, kurs og ledelse prosjekter i entreprenørskap programmet er relevant for mange karrierer i næringsliv og investere.Nyutdannede har verktøy for å lykkes funnet sine egne selskaper eller støtte vekst i etablerte virksomheter. Tech oppstart boom avhengig av venture kapitalister og støtte gründere kan gi voksende cutting-edge teknologi selskaper. Fremskritt innenfor etablerte organisasjoner krever også investorer og gründer veiledning. Graden fører også til karrierer i business management, rådgivning posisjoner, økonomisk rådgivning og internasjonal utvikling.

Potensielle studenter kan lære mer om entreprenørskap ledelse studieprogrammene ved å søke vår omfattende database av skoler. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.