Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 64 Bachelor i Ernæringsfysiologi 2023

64 Bachelor Programmer i Ernæringsfysiologi 2023

Oversikt

Bachelorgrader er vanligvis tilgjengelige for studenter som har fullført en videregående opplæring eller har fått tilsvarende sertifisering. Avhengig av universitetets krav kan forskere kanskje fullføre en eller flere opptakseksaminer for å få opptak.

Hva er en bachelor i matvitenskap? Matvitenskapens hovedfag balanserer laboratorieopplæring med forelesningslæring og dekker et bredt spekter av mat knyttet til mat. Biologi, kjemi og mikrobiologi kurs er vanlige forutsetninger for mange av kjernekompetanseene som kreves av denne gradertypen, som matkomposisjon, matkjemi og matmikrobiologi. Ved hjelp av analyse, teoretisk læring og praktisk praksis følger studentene som studerer matvitenskap opprettelsen og utviklingen av matvarer fra starten i forskningslaboratorier til sluttproduktet som er tilgjengelig på det åpne markedet.

Blant mange andre ferdigheter kan evnen til å analysere matvarer og bruke matvareteknologi sette kandidater med en bachelor i matvitenskap, bortsett fra konkurransen. Ytterligere ferdigheter i kritisk tenkning, organisering og produktutvikling kan også gjøre det mulig for studenter å lede mer produktive liv.

Mange universiteter krever per kreditttimme, og dermed kan den samlede kostnaden av graden være avhengig av antall studiepoeng som er fullført ved oppgradering. For å finne ut mer og lære mer om tilleggsavgifter, ta kontakt med potensielle programmer for informasjon.

Matvitenskap gir ofte et rikt og fruktbart potensial. I tillegg til å jobbe som matvitenskapsforskere, kan kandidater finne sysselsetting innen tekniske stillinger på alle typer matvarefabrikker, kommersielle rancher og gårder. Innenfor matproduksjonen holder studentene mest stillinger som kvalitetssikringsspesialister, produktutviklere eller matingeniører. Andre muligheter kan inkludere sensorisk forskning, kosmetikkutvikling og miljøvern.

Mange klasser tatt i jakten på en bachelor i matvitenskap krever en laboratoriekomponent og må tas på en campusplassering, selv om enkelte programmer kan tillate elevene å oppfylle forkunnskap eller kjerneklasser på nettet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Biovitenskap
  • Ernæringsfysiologi
Studieretninger
  • Biovitenskap (64)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat