Keystone logo

10 Bachelor Programmer i Helsefag Mental helse Psykologi Familiepsykologi 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Helsefag
  • Mental helse
  • Psykologi
Studieretninger
  • Helsefag (10)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Helsefag Mental helse Psykologi Familiepsykologi

Hva er familiepsykologi?
Familiepsykologi er den vitenskapelige studien av familiedynamikk og måtene familier samhandler med hverandre på. Den fokuserer på hvordan familier fungerer når det gjelder relasjoner, kommunikasjon og overordnet struktur. Familiepsykologer jobber med å forstå hvordan familier samhandler og hvordan de kan forbedre relasjonene sine. De jobber også for å hjelpe familier i krisetider, som skilsmisse eller død. Familiepsykologer jobber også med barn og unge for å hjelpe dem med å takle familieproblemer. De kan samarbeide med foreldre for å lære dem effektive foreldreferdigheter eller hjelpe familier med å takle vanskelige problemer som rusmisbruk eller vold i hjemmet. familiepsykologer kan også gi terapi til familier som går gjennom en vanskelig tid.

Hva kan jeg gjøre med en grad i familiepsykologi?
En grad i familiepsykologi kan føre til en karriere innen forskning, undervisning eller klinisk praksis. Familiepsykologer kan jobbe på sykehus, klinikker, private praksiser eller forskningslaboratorier. De kan også jobbe i skoler, offentlige etater eller organisasjoner som tilbyr tjenester til familier. Mange familiepsykologer velger også å forfølge karrierer innen utdanning eller offentlig politikk.

Ulike typer familiepsykologi grader
En bachelorgrad i familiepsykologi vil vanligvis ta fire år å fullføre. I løpet av studiene vil du ta kurs om emner som familiedynamikk, menneskelig utvikling og kommunikasjon. Du vil også ha muligheten til å delta i praksisplasser eller feltplasseringer. En mastergrad i familiepsykologi vil vanligvis ta to til tre år å fullføre. I løpet av studiene vil du ta avanserte kurs om emner som psykopatologi, vurdering og intervensjon. Du vil også ha muligheten til å forske og skrive en oppgave. En doktorgrad i familiepsykologi vil forberede deg på en karriere innen forskning eller klinisk praksis. I løpet av studiene vil du ta avanserte kurs om emner som psykopatologi, vurdering og intervensjon.

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.