Keystone logo

5 Bachelor Programmer i Forretningsstudier Fast eiendom Fasilitetsforvaltning 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Forretningsstudier
  • Fast eiendom
  • Fasilitetsforvaltning
Studieretninger
  • Forretningsstudier (5)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

Bachelor Programmer i Forretningsstudier Fast eiendom Fasilitetsforvaltning

En bachelor er vanligvis den første grad ervervet i studentens akademiske karriere. Programmer vanligvis gi en generell høyskole utdanning samt avansert kunnskap og ferdigheter i en valgt spesialitet område. Graden kan brukes for inngangen til en ønsket yrke eller å legge grunnlaget for videre studier på masternivå.

&nbsp

Hva er en Bachelor i Facility Management? Anleggsledere overvåke funksjonene til et fysisk miljø ved å koordinere organisasjonens støttetjenester. De gjør at gjester og arbeidere er komfortable slik at driften kan flyte jevnt. Læreplan sentre på å forstå behovene til anlegget eiere og leietakere, samt å integrere teknologi, prosesser og servicepersonell for å møte disse behovene. Generelle forretnings studier kombineres med opplæring i byggsystemer.Kurs kan omfatte anlegget styringsprinsipper, prosjektledelse ferdigheter, eiendom planlegging og utvikling, statistikk, økonomi og HVACR systemer (oppvarming, ventilasjon, luftkondisjonering og kjøling).

&nbsp

Fordelene av programmet inkluderer utvikling av kritisk tenkning og problemløsning ferdigheter. Disse lederegenskaper kan brukes til å oppnå viktige mål og bedre livskvalitet.

&nbsp

Kostnaden for å forfølge en Bachelor i Facility Management varierer fra en skole til en annen avhengig av beliggenhet og pensumkrav. Muligheter er tilgjengelige på en global skala. Studenter bør forskning sine alternativer og velge valget som best tilfredsstiller deres behov og mål.

&nbsp

Nyutdannede kan forvente en lys utsiktene for yrker i feltet. Bedrifter, sykehus, flyplasser, hoteller og arrangementslokaler alle trenger kvalifiserte fagfolk til å koordinere tjenester for sine lokaler.Sample jobber inkluderer direktør eller planleggeren av bygningsteknologi, anlegget leder eller direktør, og administrativ service manager. Ferdigheter kan også brukes til jobber i relaterte lederstillinger som arkitektonisk og bygge planlegger eller systemer analytiker. Andre stillinger lederskap er tilgjengelig i catering, renhold og sikkerhetsorganisasjoner. Nyutdannede kan ønske å bruke sine kunnskaper og ferdigheter til å starte sine egne serviceselskaper.

&nbsp

Ta det første skrittet mot en spennende og utfordrende karriere. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.