Keystone logo

27 Bachelor Programmer i Økonomistudier Finans Finans og økonomi 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Økonomistudier
  • Finans
  • Finans og økonomi
Studieretninger
  • Økonomistudier (27)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Økonomistudier Finans Finans og økonomi

En bachelorgrad er en lavere studium som er typisk tre til fire år lang med fokus på et bestemt felt eller område av interesse. Studenter vanligvis tilbringe de to første årene fullført allmennutdanning krav som kan oversette til en komplementær mindre.

Du lurer kanskje på, hva er en Bachelor i finans og økonomi? Dette programmet utforsker temaer som økonomi, internasjonal handel, økonomisk planlegging for selskaper med globale operasjoner, og internasjonale monetære miljøer. Arbeids kan inkludere makroøkonomiske prinsipper, grunnleggende av business finance, strategisk ledelse, investeringer og porteføljestyring, og ledelsesmessige regnskap. Målet er at studentene skal utvikle konseptuelle problemløsning ferdigheter, både som individer og som en del av et team, som kombinerer matematiske teknikker med økonomisk intuisjon.

Fordeler med å tjene en finans og økonomi bachelorgrad omfatter honing muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, utvikle ivrige organisatoriske og lederegenskaper, og dyrke mellommenneskelige relasjoner. Det kan også være et springbrett til en ny finans eller økonomi karriere eller gi en måte å avansere i en nåværende jobb.

Kostnader for bachelorutdanningene skiller mellom skoler, land og programlengder. Potensielle studenter oppfordres til å ta kontakt med inntakskontoret av anlegget med programmet som interesserer dem å bestemme tilhørende avgifter.

Karrierer for finans og økonomi nyutdannede kan strekke seg over en rekke kvantitative, forsknings-ledede bransjer som bank, corporate finance, forsikring og boliglån bedrifter, offentlige etater, utdanning, næringsliv og private investeringsselskaper.Enkelte individer finne arbeid som dataforskere, investeringsbankfolk, finansanalytikere, skatt preparers, statistikere, konsulenter, eiendomsmegling takstmenn, forvaltere og kvantitative analytikere. Andre kan beslutte å videreutvikle sin utdanning ved å bruke sine lavere grads studier mot en graduate program.

Internasjonale institusjoner tilbyr distanse-læringsmoduler for å lette enkel innmelding og imøtekomme behovene til aktive fagfolk. For å finne riktig skole for deg, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.