Keystone logo

8 Bachelor Programmer i Økonomistudier Finans Finansanalyse 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Økonomistudier
  • Finans
  • Finansanalyse
Studieretninger
  • Økonomistudier (8)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Økonomistudier Finans Finansanalyse

Et universitet er en tre-til fire-årig studium i et bestemt felt. Halvparten av kurs er vanligvis viet til allmennutdanning, slik som vitenskap, geologi, og matematikk. Studentene blir utsatt for en rekke liberal arts klasser, slik at de kan legge til en mindreårig til deres grad hvis ønskelig.

Du lurer kanskje på, hva er en Bachelor i Financial Analysis? Dette programmet utstyrer elevene med avanserte ferdigheter i økonomisk og finansiell analyse, møblering dem med et godt grunnlag for hvordan økonomien og markedene opererer. Målet er å gi kandidater med en solid forståelse av den kommersielle virksomheten miljøet. Arbeids varierer, men de fleste programmer inkluderer klasser i corporate finance, makroøkonomi, personlig formuesforvaltning og datamodellering.

Bachelorgrader tilby studentene mange faglige og personlige fordeler.I tillegg til en økning i lønn, de fleste studenter har en tendens til å utvikle eksepsjonelle muntlig og skriftlig kommunikasjon, mellommenneskelige evner, og organisatoriske ferdigheter.

Kostnadene forbundet med å tjene en bachelorgrad variere, avhengig av blant annet, på plasseringen av institusjonen. Studentene bør kontakte bestemte skoler som interesserer dem å avgjøre påmeldinger avgifter og undervisning kostnader.

Tjene en lavere grad i økonomisk analyse kan åpne døren til mange karriereveier i investment banking, økonomi, regnskap, økonomisk planlegging, og mer. Noen kandidater gi råd til business på å øke fortjenesten og redusere eksponering for finansiell risiko. Andre hjelper private equity klienter dyrke sine investeringsporteføljer. Mange velger å bli politiske rådgivere, bistå offentlige etater til å gjøre bedre valg for arbeidsplasser, økonomi, offentlig transport eller bolig.Studentene kan også velge å akselerere sin karriere ved å bli en regnskapsfører, revisor, eller aksjemegler.

Mange internasjonale muligheter og internettbaserte programmer er tilgjengelig for å tilby fleksible og praktiske klasser som rommer de aktive livene til travle profesjonelle. For å komme i gang med et kurs, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.