Keystone logo

14 Bachelor Programmer i Økonomistudier Økonomistudier Finansiell økonomi 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Økonomistudier
  • Økonomistudier
  • Finansiell økonomi
Studieretninger
  • Økonomistudier (14)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Økonomistudier Økonomistudier Finansiell økonomi

En Bachelor i finansiell økonomi gir en rekke tilfredsstillende karriere alternativer for personer som er interessert i de beslutningsprosesser og teorier som er involvert i bruk av økonomiske ressurser. Studenter som tjener en finansiell økonomi grad kan fungere som analytikere, tradere, investorer eller bankfolk.

En potensiell student kan spørre, hva er en Bachelor i finansiell økonomi? Dette bachelorgrad er en fire-årig program designet for å forberede studentene for yrker i finansverdenen. Programmet omfatter studier av økonomiske teorier, modeller og systemer, samt kreditt, gjeld, og andre faktorer som påvirker kjøp og salg. Studenter som velger dette fagfeltet vil være forberedt på entry-level stillinger i en rekke økonomiske arenaer, inkludert regjeringen eller internasjonale markeder.

Dette studiet er gunstig for studenter som ønsker å forberede seg for yrker, sertifiseringer og høyere utdanning i økonomi.Fokuset varierer og kan fokusere på offentlig eller privat sektor finans, pengemarkedet og økonomisk utvikling. Studentene lærer å samle inn og analysere data og vurdere økonomiske spørsmål.

Hver institusjon rundt om i verden har sine egne registrering, undervisning og gebyr tidsplaner som gjelder for kostnadene ved utdanningen. Enkeltpersoner som ønsker å tjene en finansiell økonomi grad bør kontakte institusjonene der de kanskje ønsker å melde deg til å lære om detaljene for dette studiet.

En person med en Bachelor i finansiell økonomi kan ha mulighet til å legge inn en rekke ulike karriereveier. En finansanalytiker er ett av mange alternativer. Disse fagfolk vurdere investeringsmuligheter og ytelse, og gi informasjon og råd til enkeltpersoner eller bedrifter som ønsker å ta investeringsbeslutninger. Ikke-finansielle bedrifter gir også muligheter for ansettelse i stillinger som pensjons administratorer og finansielle regnskapsførere.Mange offentlige og private instanser gir muligheter for videre studier og sertifiseringer mens ansatt.

Alle som er interessert i en grad i økonomi sektor bør begynne med å utforske pedagogiske alternativer. Vår omfattende database gir informasjon om et bredt omfang av pedagogiske og geografiske prospekter. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.