Keystone logo

15 Bachelor Programmer i Økonomistudier Finans Finansiell matematikk 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Økonomistudier
  • Finans
  • Finansiell matematikk
Studieretninger
  • Økonomistudier (15)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Økonomistudier Finans Finansiell matematikk

Tjene en Bachelor i finansiell matematikk er en ideell mulighet for motiverte personer som er interessert i kombinasjonen av matematikk, statistikk, økonomisk analyse og økonomiske teorier. Dette voksende feltet lar kandidatene til å utforske investeringer, risikostyring og atferd.

En person med interesse for matematikk studieprogrammene ønsker ofte å vite, hva er en Bachelor i finansiell matematikk? Finansmatematikk er et voksende felt som krever kjennskap til en stadig mer teknisk karakter. Det faglige programmet innebærer matematisk, beregnings, næringsliv og økonomiske studier. Studenter som fullfører dette lavere grad programmet er forberedt på å starte en karriere i regjering, markedsføring, økonomi og mer.

Klassene som oppfyller de økonomiske matematikk studium forberede studentene for yrker eller høyere utdanning. Alternativer for grad fokus kan inkludere statistikk og dataanalyse.Dybde kursene gir elevene muligheter for å identifisere personlige forutsetninger og utvikle ferdigheter innen sitt valgte fagområde.

De nasjonale og internasjonale institusjoner som hver har sine egne kostnader for sine kurs, og beløpene varierer mye. Et individ som er interessert i å søke å legge inn et økonomisk matematikk studium bør kontakte de spesifikke institusjoner for å lære de tilhørende utgifter.

Ved ferdigstillelse av en finansiell matematikk lavere grad program, kan en person være i stand til å finne arbeid som en analytiker, risikostyring modeler, statistiker eller data analytiker i en rekke felt. Disse kan inkludere arenaer som Wall Street, føderale regjeringen, markedsføring eller helsevesenet, for å nevne noen. Faktisk trenger nesten alle felt statistikere og data analytikere. For eksempel, i landbruket, kan statistikere analysere resultatene av plante eksperimenter eller tolke data.

Vår omfattende database gir et utgangspunkt for dem som er interessert i å få en grad i finansmatematikk. Det er mange pedagogiske og geografiske alternativer som gjør det praktisk å sette prosessen i gang. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.