Keystone logo

4 Bachelor Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Forbrukerservice 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Markedsføringsstudier
  • Markedsføringsstudier
  • Forbrukerservice
Studieretninger
  • Markedsføringsstudier (4)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Forbrukerservice

Gjennomføring av en lavere høyskole pensum vil normalt føre til tildeling av en bachelorgrad. Hvis du søker denne diplom, vet du at det vanligvis innebærer krav som klasser, tester og i noen tilfeller, et internship.

Hva er en Bachelor i forbrukersaker? Dette grad vektlegger praksis og yrker knyttet til tjeneste for forbrukere i sektorer som regjering og næringsliv. Noen av kursene som kan inngå i et slikt program inkluderer innføring i forbrukerkjøpsloven, markedsføringsteknikker og samfunnsansvar. I tandem, kan studentene delta i internship muligheter som videreutvikle ferdigheter vektlegges i programmets pensum.

The Bachelor i forbrukersaker fordeler elevene ved å utvikle kompetanse for eksempel muligheten til å få kontakt med forbrukere, kunnskap om relevante lover og erfaring på området.Hver av disse gjør studentene attraktive jobbsøkere og gir også uvurderlig kunnskap for andre sammenhenger også.

Kostnaden for en bachelorgrad i forbrukersaker vil variere basert på kriterier som hvilket land å gå på skole i og hva undervisning prisene de tar. Hvis du trenger en detaljert anslag over kostnader, kan du kontakte opptakskontor for mer informasjon.

Mange akademikere som tjener en Bachelor i forbrukersaker finne arbeid i offentlig sektor eller i kommersielle selskaper. Posisjoner i statlige eller offentlige miljøer kan understreke drive forskning med sikte på å beskytte forbrukerne, mens stillinger på et selskap kan være mer sannsynlig å innebære forskning fokusert på markedsføring. Noen av stillingene at graden kan kvalifisere deg for inkludere PR-ekspert, samfunnet oppsøkende direktør, kundeservice leder og forbruker søksmål spesialist.

Du kan være i stand til å ta klasser på nettet for å tjene en Bachelor i forbrukersaker. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.