Keystone logo

13 Bachelor Programmer i Energi Energi Fornybar energi 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Energi
  • Energi
  • Fornybar energi
Studieretninger
  • Energi (13)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Energi Energi Fornybar energi

En bachelorgrad i fornybar energi kan appellere til studenter med en interesse i å utvikle og støtte ressurser og teknologi som utvider energialternativer for økonomi og samfunn over hele verden.

Hva er egentlig en Bachelor i fornybar energi? Dette studiet er en post-videregående studium som skaper og bygger på et fundament av kommunikasjon, kritisk analyse, matematikk og naturfag, med spesiell fokus på fornybar ressurs teknologier. Disse kan inkludere grønn bygning, biodrivstoff og alternative energisystemer som vind og solenergi. Klasser kan gi en praktisk kunnskap om elektro og mekanisk som de gjelder for fornybar energi, samt fokus på energi komponenter som brenselceller og geotermisk energi.

Dette grad kan dra nytte studenten ønsker å satse på en fremtid i fornybar energi ved å tilby en forståelse av termodynamikk, energi historie, effektive bygg motiv, styringssystemer design og mer. Nyutdannede kan oppgi en mastergrad eller annen avansert studium med en godt avrundet bakgrunn i fornybar energi, eller gå direkte inn i bransjen.

Undervisning og avgifter for en grad er individuelt fastsatt av den enkelte institusjon. For å finne ut kostnaden for et studium, kontakte inntakskontoret av programmet du ønsker.

Det er en verden av muligheter åpne for studenter som uteksamineres med en grad i fornybar energi. Både privat og offentlig sektor tilbyr flere karrieremuligheter. Mennesker er nødvendig for prosjektutvikling, komponentproduksjon, bygging, drift og driftsledere, installasjon, opplæring og trening, og systemer markedsføring og salg.Nyutdannede kan ta kontakt for private selskaper eller for offentlige tjenester, eller sikre en regjering stilling som sivilingeniør.

Alternative og fornybare energikilder blir utviklet og markedsført for å redusere virkningen av begrensede ressurser over hele planeten. Bli en del av dette spennende feltet ved å begynne et program i dag. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.