Keystone logo

77 Bachelor Programmer i Forretningsstudier Forretning Forretningsanalyse 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Forretningsstudier
  • Forretning
  • Forretningsanalyse
Studieretninger
  • Forretningsstudier (77)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Forretningsstudier Forretning Forretningsanalyse

Etter å ha fullført videregående skole er det mulig å forfølge en bachelorgrad på et universitet eller høyskole. Denne graden gir elevene mulighet til å velge et område med fokus i tillegg til å ta generelle utdanningskurs. Etter å ha fullført bachelorprogrammet, kan nyutdannede gå inn i arbeidsstyrken eller fortsette sin utdannelse med etterutdanning.

Hva er en Bachelor i Business Analytics? Denne graden kan forberede studentene på å bruke og tolke forretningsdata på en måte som forbedrer forretningsprosessene. Eksempler på typiske kursoppgaver inkluderer koding, statistikk og sannsynlighet, finansmarkeder og matematisk modellering. Ofte krever utdanningene en senior hovedstans eller et forskningsprosjekt basert på forretningsmodeller. I gjennomsnitt tar det tre til fire år å fullføre graden.

Studenter med en bachelor i Business Analytics kan få sterke matematiske ferdigheter og evnen til å tolke statistikk. De kan lære å vurdere informasjon raskt og handle på det, noe som er gunstig for alle aspekter av livet.

Det er mange variabler som påvirker kostnadene ved å tjene en bachelor i Business Analytics. Plasseringen av skolen, deltid eller fulltidsmøte, og lengden på programmet har alle innflytelse på kostnaden. Studentene skal undersøke hver skole hvor de er interessert i å finne den beste passformen.

Nyutdannede fra en Bachelor i Business Analytics programmet kunne ha svært markedsførbare ferdigheter og har mange karrierer åpne for dem. Noen valg kan være en data mining spesialist for et stort selskap eller en finansiell risikovurdering for banker. De kan bli informasjon / datateknikk konsulenter til bedrifter som forsikringsbransjen. Det er også jobber i finanssektoren, som investeringsbanker eller aksjemarkedsanalytiker.

Universiteter og høgskoler over hele verden tilbyr en bachelor i Business Analytics. Det er også institusjoner med elektroniske programmer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.