Keystone logo

60 Bachelor Programmer i Forretningsdrift og økonomi 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Økonomistudier
 • Økonomistudier
 • Forretningsdrift og økonomi
Studieretninger
 • Økonomistudier (60)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  Bachelor Programmer i Forretningsdrift og økonomi

  En grad i økonomi og ledelse gir studentene kunnskap om de grunnleggende prinsippene for økonomi og hvordan de påvirker internasjonal finans, offentlig politikk og business management. Nyutdannede er forberedt for avanserte studieprogrammene eller karrierer i mange forretninger og økonomisk industri felt, så vel som offentlige og ideelle organisasjoner.

  Hva er en Bachelor i økonomi og ledelse? Den lavere business og økonomi grad gir studentene et bredt grunnlag av økonomi konsepter og deres applikasjoner til business og finans. Studentene skal lære hvordan begrepene produksjon, forsyning og forbruk påvirker globale næringslivet og offentlige relasjoner og internasjonale finansmarkeder, samt enkeltbedrifter og lokalsamfunn. Program deltakere studie bank, corporate finance, investeringer og verdipapirer, samt økonomisk analyse. Studenter kan fokusere sine kurs mot sine interesser eller karrieremål.Studieretninger innenfor programmet inkluderer økonometri, private equity og hedgefond investeringer, internasjonal finans og administrasjon.

  Studenter nytte av virksomheten og økonomi studium på mange måter. I tillegg til å lære analytiske og kvalitative tilnærminger til å løse økonomiske problemer, får deltakerne en forståelse av hvordan økonomiske trender påvirker beslutninger i bedrifter.

  Program struktur og lengde varierer avhengig av universitetet, og som et resultat, varierer totalkostnad på tvers av institusjoner. De fleste studieprogrammer krever tre til fire år med studier. Interesserte studenter bør forskning skoler for å få en klar visjon om tid og undervisning investering for enkeltprogrammer.

  Nyutdannede besitter en betydelig kunnskapsbase og kompetanse som er verdifull i nesten enhver bedrift eller finans innstilling.En virksomhet og økonomi grad er verdifull i bank og finans, verdipapirforetak, bedriftsledelse og internasjonale utviklingsprosjekter. Nyutdannede er også forberedt for stillinger i offentlige og ideelle organisasjoner som krever økonomisk analyse og finansielle lederegenskaper. Mange studenter forfølge dette lavere grad for å kvalifisere seg for høyere studier i spesialiserte områder som økonometri eller MBAs.

  Studenter kan finne en egnet institusjon ved å søke vår omfattende database med skolene for å sammenligne kurs og satsingsområder til sine karrieremål. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.