Keystone logo

17 Bachelor Programmer i Jusstudier Forretningsjusstudier Forretningsjuss 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Jusstudier
  • Forretningsjusstudier
  • Forretningsjuss
Studieretninger
  • Jusstudier (17)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Jusstudier Forretningsjusstudier Forretningsjuss

En bachelorgrad er typisk en fireårig studieenhet der studentene dekker et bredt spekter av emner i en enkelt disiplin. Avhengig av universitetets system kan programdeltakere kanskje fullføre en serie kjerneklasser mens de tjener sin grad.

Hva er en Bachelor i Business Law? Som en studievitenskapsstudie er forretningspolitisk område opptatt av lovlighet, etikk, regelverk og god praksis innen bedrifts- og handelslov. Kursene kan være fokusert på internasjonale regler eller på lovene lokale til universitetet og inkluderer ofte temaer som arbeidsrett, skatt, patentlov og opphavsrett. I tillegg til å studere de juridiske teksten og prejudikatene som ofte møtes i virksomheten, kan studentene velge mellom valgfag i ledelsesvitenskap og organisasjonsledelse.

Forretningsretten majors kjennetegnes ofte av deres skarpe analytiske ferdigheter, deres brede kunnskapsbredde med juridiske praksis og deres evne til å gjennomføre grundig og effektiv juridisk forskning. Lærere utstyrt med disse ferdighetene er vanligvis godt forberedt på å komme inn på juridiske eller forretningsmessige arenaer og utvikle vellykkede karrierer.

Balansering av økonomi i forberedelse til en bachelorgrad kan forenkles med riktig hjelp. Fremtidsstudenter kan finne den mest nøyaktige informasjonen ved å undersøke programmer og kontakte direktekvalitetshøgskolens finansielle kontorer.

Studenter som fullfører bachelorstudiet kan være kvalifisert for mer avanserte utdanningsprogrammer, for eksempel de som tildeler en juris doktor eller master of laws grad. For de som ønsker å gå inn i karrieren deres umiddelbart etter opplæring, er muligheter som advokater, juridiske rådgivere, juridiske administrative koordinatorer og risikoanalytikere ofte rikelig. Utenfor loven bruker mange studenter sine kvalifikasjoner for å få høye stillinger i menneskelige ressurser, bedriftshøring og forretningsanalyse.

Programmer som tilbyr studentene en bachelor i forretningslov, fokuserer typisk på lovene på universitetets geografiske plassering og krever at elevene skal delta på alle eller noen av sine klasser i person. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.