Keystone logo

1300 Bachelor Programmer i Forretningsstudier Forretningsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Forretningsstudier
  • Forretningsledelse
Studieretninger
  • Forretningsstudier (1300)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Forretningsstudier Forretningsledelse

En bachelorgrad er en post-videregående lavere grad at mange studenter velger å forfølge som sin første college erfaring. De fleste er heltidsprogram som varer i fire år. Vanligvis halvparten av programmet består av liberal arts eller allmennutdanning kurs, for eksempel matematikk, engelsk og geologi.

Hva er en Bachelor i Business Administration? Dette programmet fokuserer på å forberede studentene for viktige roller i offentlige, private og ideelle organisasjoner. Kjernevirksomheten temaer er prinsippene om regnskap, business kommunikasjon, økonomi for business, prinsipper for makroøkonomi, business forskning og globale forretningsstrategier. Andre emner kan velges for å matche de spesielle interessene til studenter, for eksempel forretningsjuss, kvantitativ analyse, markedsføring og integrert virksomhet.

Nyutdannede med en bachelor i økonomi og administrasjon har en tendens til å ha evnen til å kommunisere effektivt og direkte med andre.De har også over gjennomsnittet skrive, snakke, og leseferdigheter, sterke mellommenneskelige ferdigheter, og er behagelig å gjøre beslutninger og ta ansvar.

Kostnaden for å tjene en grad varierer avhengig av plasseringen av anlegget og programmet lengde. Det anbefales at studentene forskerskoler grundig for å sikre at programmet mål på linje med sine egne.

Karriere finnes i en rekke sektorer for studenter med en bachelorgrad i økonomi og administrasjon, inkludert menneskelige ressurser, utdanning, regjeringen, detaljhandel, privat næringsliv og bank. Nyutdannede av dette programmet kan finne arbeid som konsernsjef offiserer, detaljhandel ledere, kontrollere, menneskelige ressurser ledere og skoleledere. Noen studenter velger å bruke sin grad mot målet om å forfølge avanserte utdanning eller venture i entreprenørskap.

Internasjonale program alternativer finnes fra en rekke skoler.Online kurs er ideelle for forskere som bor i avsidesliggende områder av verden med liten tilgang til en institusjon. Internett-baserte alternativer imøtekomme enkeltpersoner som trenger en fleksibel timeplan. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.