Keystone logo

10 Bachelor Programmer i Forretningsstudier Forretningsteknikk 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Forretningsstudier
 • Forretningsteknikk
Studieretninger
 • Forretningsstudier (10)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Forretningsstudier Forretningsteknikk

  En bachelor i Business Engineering er grunnleggende grad i å oppnå beherskelse i sitt felt. Vanligvis kan en Bachelor of Science eller B.Sc. i Business Engineering ta alt fra tre til fem år for å fullføre og gi studentene de nødvendige byggeklossene for å forfølge en høyere grad eller en karriere i bedriftsledelse.

  Først av alt, hva er en bachelor i Business Engineering? En B.Sc. I Business Engineering består vanligvis av tre hovedprogrammer: produksjon og organisering; kjøp og salg; og tjenester. I produksjons- og organisasjonsprogrammet kan elevene lære å øke verdien til virksomheten ved å øke effektiviteten. Kjøps- og salgsprogrammet fokuserer på dataanalyse og forstå forbrukeradferd. Endelig er tjenesteprogrammet rettet mot eksterne tjenester, for eksempel utviklingsprosjekter og kontraktskriving. Studentene kan lære å forstå hvordan man bygger bedrifter gjennom innsamling og analyse av data. Grad innehavere bør være kjent med matematikk, statistikk og økonomi.

  En B.Sc. I Business Engineering gir studentene kunnskap om hvordan å utvikle, løpe og utvide en bedrift. Studenter som har en B.Sc. kan være kvalifisert til å forfølge en MBA eller andre høyere grader, samt høyere betalende, ledelsesmessige stillinger.

  Kostnaden for en bachelorgrad i bedriftsøkonomi varierer sterkt fra skole til skole og land til land. Rådfør deg med opptakskontorer for å se hva som er tilgjengelig på ulike institusjoner for å finne en passende passform for deg.

  Vanligvis oppnår kandidater fra business engineering programmet karriere innen elektroteknikk, datavitenskap, bilindustri, prosjektledelse, luftfart og maskinteknikk. Denne type gradprogram kan finpusse studentens organisatoriske, analytiske, kritiske tenkning og matematiske ferdigheter. Gradsholdere kan være kvalifisert til å jobbe hos selskaper små og store, over hele verden.

  Det er tusenvis av institusjoner som tilbyr en bachelor i Business Engineering over hele verden, inkludert mange online alternativer. For å begynne å jobbe mot B.Sc., søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.