Keystone logo

39 Bachelor Programmer i Økonomistudier Forsikring 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Økonomistudier
 • Forsikring
Studieretninger
 • Økonomistudier (39)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Økonomistudier Forsikring

  Tjene en Bachelor i forsikring er en utmerket mulighet for enkeltpersoner som ønsker å forberede seg på en dynamisk karriere i forsikringsbransjen. Det er en attraktiv vei til å lære om ulike typer forsikring, de ulike ledige jobber i bransjen og forbereder seg til nasjonale lisensstatusen eksamen. Studenter skaffe en grad i forsikring kan bli fagfolk i risikostyring og forsikring, offentlige etater og ideelle organisasjoner.

  Hva er en Bachelor i forsikring? Dette grad utstyrer elevene med nødvendig kunnskap for å lykkes, slik som å forstå hvordan risikoen styres og finansieres i næringslivet. Studier fokuserer på liv og helse forsikring, personlig forsikring, næringslivsforsikring, forsikringsrett og risikostyring. Programdeltakerne vil også lære om å hjelpe enkeltpersoner og bedrifter håndtere risiko mot store tap og forutsigbare problemer.

  Det er rikelig grunner til at enkeltpersoner velger å forfølge en Bachelor i forsikring grad. For eksempel, lærer programmet en rekke ferdigheter, som for eksempel analytisk tenkning, kvantitativ analyse, teambygging og innovativ problemløsning. Studenter kan forutse utforske prinsipper og strategier for å håndtere alle aspekter av forsikringsbransjen.

  Programkostnadene varierer avhengig av institusjonen, og graden tar vanligvis mellom 3-4 år å fullføre. Enkeltpersoner må grundig forskning skoler til å sørge for at programmet passer sine mål.

  Nyutdannede av dette programmet er i etterspørselen etter stadig mer konkurranseutsatt karriere i forsikringsbransjen, og kan bli aktuarer, agenter eller meglere, corporate risiko ledere, eiendoms planleggere, feltrepresentanter og forsikring svindel etterforskere. Andre muligheter inkluderer jobber som skadebehandlere, tap regulerende midler, valutahandlere, garantistene og risiko ledere.Studentene utvikle god innsikt i hva det tar å bli en forsikring profesjonell ved å fokusere på egne prinsipper for etikk og samfunnsansvar.

  Mange internasjonale muligheter for programmet eksisterer fra et bredt spekter av universiteter. Online klasser er et ideelt alternativ for personer som bor i avsidesliggende områder rundt om i verden. Webbaserte alternativer imøtekomme til studenter som trenger en fleksibel timeplan. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.