Keystone logo

20 Bachelor Programmer i Turisme og serviceindustri Turisme Fritidsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Turisme og serviceindustri
  • Turisme
  • Fritidsstudier
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (20)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Turisme og serviceindustri Turisme Fritidsstudier

En bachelorgrad er en videregående akademisk grad. Det er tildelt av høgskoler og universiteter for gjennomføring av et studium som kan variere hvor som helst mellom tre og syv år. Fullføringen av denne graden er nødvendig før du får en mastergrad eller doktorgrad.

Hva er en bachelor i fritidstudier? Denne typen program tilbyr et bredt spekter av studier som inkluderer både teoretisk og praktisk kunnskap. I tillegg til å få ferdigheter som er spesielt relatert til fritid og turisme, som å planlegge ferier, utforme attraktive destinasjonstjenester og produkter og organisere fritidsarrangementer, kan også mer generelle studier knyttet til markedsføring, reklame, økonomi, ledelse og psykologi inngå i graden. Eksempler på mulige konsentrasjonsområder inkluderer gjestfrihet og catering, bærekraftig turismeforvaltning og spa- og velværeansvarlig.

Studenter som fullfører en bachelorgrad i fritid studier bør ha en godt avrundet utdanning. Ferdighetene i psykologi kan hjelpe til med å jobbe med mennesker i alle fasetter av livet. I tillegg har evnen til å organisere komplekse hendelser og utforme attraktive tjenester potensialet til å berike studentens egen livskvalitet.

Som nevnt ovenfor, kan denne type grad programmet variere i lengde. Et kortere program vil derfor koste mindre enn et lengre program.

Det er mange mulige arbeidsplasser tilgjengelig for en student med en grad i fritid studier. For eksempel kan studiene som gjennomføres gjennom hele programmet, kvalifisere studenten til å være en lisensiert bartender eller ungdomsleirleder. Annet arbeid kan bli funnet som en skiinstruktør eller en turleder. Selv treningsinstruktør og reklameagent er mulige jobbmuligheter for en gradsholder i fritidstudier.

Høyskoler og universiteter rundt om i verden tilbyr bachelorstudier. Mange institusjoner tilbyr selv grader som er helt online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.