Keystone logo

81 Bachelor Programmer i Naturvitenskap Geografi Geografi 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Naturvitenskap
  • Geografi
  • Geografi
Studieretninger
  • Naturvitenskap (81)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Naturvitenskap Geografi Geografi

En bachelorgrad er et tre- eller fireårig program som følger ferdigstillelsen av videregående skole. Det gjør det mulig for en student å forfølge utdanning i et spesielt interesseområde og få salgbare ferdigheter. Derfor øker det mulighetene for lønnsomme jobber. Det kan også være en stepping stone til en mastergrad.

Hva er en Bachelor i Geografisk Vitenskap? Geografi er studien av jorden, inkludert menneskene som lever på det, miljøet og de naturlige egenskapene, slik landform og klima. En student i geografiske fag kan ta kurs i kartografi, statistikk, verdensregioner og jordmiljøer. Klasser kan ha flere vitenskapslaboratorier som gir praktisk opplevelse. De fleste institusjoner krever et seniortapstenprosjekt som reflekterer forskning studenten har utført.

Studenter som tjener en bachelor i geografiske vitenskaper, får ofte ferdigheter i kartlesing, databehandling og organisering. Alle disse ferdighetene er gunstige for effektiv styring av hverdagen.

Hver institusjon som tilbyr en bachelor i Geografisk Vitenskap vil ha sin egen studie og avgifter. Kostnadene vil variere avhengig av plasseringen av skolen, antall studiepoeng påkrevd, deltid eller heltidsopptak og andre faktorer. Studentene bør nøye vurdere utgiftene før de registreres.

Vellykkede kandidater fra et Bachelor i Geografisk Vitenskapsprogram kan finne arbeid i offentlig eller privat sektor. Mulige karrierer inkluderer kartograf, geograf, vekstplanlegger, dyrelivsfører, park ranger eller lærer. Geografer kan bli utviklingsagenter for kommuner. Det er også universitets- og høyskolestillinger som professor eller forsker. Mange militære institusjoner ansetter geografer, enten som soldater eller sivile.

Det er muligheter både lokalt og i utlandet for å tjene en Bachelor i Geografisk Vitenskap. Online programmer er gode for studenter som trenger en mer fleksibel tidsplan. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.