Keystone logo

14 Bachelor Programmer i Naturvitenskap Geovitenskap Geovitenskap 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Naturvitenskap
  • Geovitenskap
  • Geovitenskap
Studieretninger
  • Naturvitenskap (14)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Naturvitenskap Geovitenskap Geovitenskap

Mange enkeltpersoner velger å utforske en Bachelor i Geoscience. Dette grad omfatter grundig opplæring i geologi fra strukturen og historie på jorden, gjennom mineraler og bergarter, til naturkatastrofer og miljø.

Hva er en Bachelor i Geoscience? Dette grad fokus er for studenter som planlegger å forfølge karrierer i ressursgeologi og miljøspørsmål. Hovedmål inkluderer å lære grunnlaget for geologi, engineering, geofysikk, hydrologi og miljøfag. Dette programmet legger vekt teoretiske geologi baserte analytiske problemløsende metoder, teknikker og ferdigheter. Det forbereder enkeltpersoner å bli lisensiert profesjonelle geologer, private konsulenter i ressurs bransjer, eller fremme sine diplomstudium i jorden eller miljøfag. Denne inngående Programmet tillater elevene å forbedre sine erfaringer i geofag-feltet ved å jobbe globalt med fagfolk, instruktører og kolleger.

Disse programmene og studier er gunstig for de som ønsker å komme videre sin karriere og lære på et høyere utdanningsnivå. Kursene kan variere, men senteret primært på strukturgeologi, hydrogeologi, petrologi og geokjemi. Arbeidskrav omfatter fysikk, geografiske informasjonssystemer, økologi, evolusjonsbiologi, kjemi og matematikk.

Institusjoner rundt om i verden, og over hele landet har varierende kostnader for sine kurs. Alle som er interessert i å tjene sine grad bør kontakte bestemte høyskoler om kursavgifter, registreringskostnader og for å sikre at programmet oppfyller sine mål.

Geofaglige kandidater er i høy etterspørsel og har gode karrieremuligheter. Et slikt område er i mineral leting og gruvedrift. En utdannet kan også arbeide i energiressurser i kull- og petroleumsindustrien. I tillegg kan de jobbe som miljøkonsulenter i vitenskapelige organisasjoner, offentlige etater, akademiske institusjoner og museer.Mange geologer søke etter og utforske naturressurser som olje, grunnvann, metaller og mineraler. Andre arbeider tett med miljø forskere å bevare og rydde opp i miljøet.

Interesserte enkeltpersoner bør ta avgjørende skritt mot å oppnå sin grad i fysisk aktivitet. Vår omfattende database er et ideelt utgangspunkt for studenter å begynne å utforske sine valg, både geografisk og pedagogisk. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.