Keystone logo

8 Bachelor Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Global markedsføring 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Markedsføringsstudier
  • Markedsføringsstudier
  • Global markedsføring
Studieretninger
  • Markedsføringsstudier (8)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Global markedsføring

En bachelorgrad er den andre og høyeste nivå lavere grad, og det krever omtrent dobbelt så mange studiepoeng for å fullføre som advokatfullmektig grad. Dette kravet er grunnen til at de fleste bachelor studieprogram ta fire til fem år å fullføre.

Hva er en Bachelor i Global Marketing? Det er en spesialisert stort program som bygger på grunnleggende markedsføring prinsipper lært i den generelle virksomheten læreplanen på måter som gir spesifikk innsikt i konkurranse i globale markedsplasser. Som sådan, global markedsføring programmer pleier å innlemme mange baner i generelle virksomhet programmer sammen med flere kurs med et spesifikt fokus på global markedsføring strategier og praksis for å gi ytterligere innsikt.

Fordelene med å få en bachelor-grad i global markedsføring er enkel.Dersom en student er spesielt interessert i karrierer med selskaper som opererer i flere land i en organisasjon for hele nivå, gir det den integrerte kunnskap eleven trenger.

Skole prisene varierer sterkt og avhenger både lokalitet og om universitetet er offentlig eller privat finansiert. Vanligvis er undervisning for global markedsføring programmer på samme måte som en universitetets grunnbeløpet, så ta kontakt med potensielle skoler for mer informasjon.

Studenter som får en global markedsføring grad vanligvis går på å jobbe innen markedsføring eller et beslektet felt som reklame. Graden er spesielt utviklet for å gjøre kandidatene mer konkurransedyktig i roller som vektlegger markedsføring på en internasjonal skala. Som grad holdere på bachelornivå, blir elevene vanligvis forberedt på entry-level og grunnleggende lag lederstillinger, for eksempel data analytiker.Mange akademikere også går på å arbeide i konsulentfirmaer, hvor deres kompetanse er tatt i bruk for en rekke klient selskaper.

De fleste skoler som tilbyr spesialiserte globale markeds grader også gjøre sine kurstilbud tilgjengelig gjennom elektroniske læringsmoduler. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.