Keystone logo

12 Bachelor Programmer i Biovitenskap Jordbruksvitenskap Havbruk og fiskeri 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Biovitenskap
  • Jordbruksvitenskap
  • Havbruk og fiskeri
Studieretninger
  • Biovitenskap (12)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Biovitenskap Jordbruksvitenskap Havbruk og fiskeri

En bachelorgrad er en betegnelse som mange studenter jobber hardt for å skaffe seg. Den er tilgjengelig på en rekke fagområder og kan føre direkte til en karriere eller videre studier som en mastergrad.

Hva er en bachelor i akvakultur og fiskeri? Studenter som forfølger denne grad studerer vanligvis emner som fiskebiologi og akvakulturforvaltning. Programmene varierer, men noen fokuserer også på arter av marine og ferskvannsarter, miljømessig bærekraft og konsekvensene av fiske. Noen lærer fra et globalt perspektiv, gjennomgå temaer som ernæring, fiskemarkeder, fiskemetoder og farm sertifiseringsprosesser. Mange programmer tilbyr praktiske muligheter som utflukter til biologiske stasjoner og lokalt fiske.

De som er påmeldt dette programmet kan dra nytte av at de ofte får sterke analytiske og problemløsende ferdigheter. De kan også utvikle forskningsmetoder og organisatoriske ferdigheter som kan forbedre karrieremulighetene.

Studenter som er bekymret for hvor mye fortjeneste en utdanning vil koste skal undersøke alternativer som kan gjøre det rimeligere. Å se på online klasser og spørre om økonomiske hjelpeprogrammer kan bidra til å holde kostnadene lavere enn å delta på tradisjonelle universiteter.

Karriere innen akvakultur og fiskeri er tilgjengelige over hele verden. Nyutdannede kan finne arbeid i næringer som dyrelivbiologi, karantene, statlig miljøovervåkning, mat og landbruk og privat miljøkonsulent. Spesifikke titler kan omfatte ny matproduktutvikler, fiskeforvalter, markedsførings- og salgsdirektør, fiskeripolitisk analytiker, bevaringsprofessor, biologisk vitenskapstekniker, akvakulturleder og dyrebiolog. Andre potensielle faglige roller er forskningsassistent, hakseierbrukstekniker, fiskesykeassistent, laboratorieanalytiker og foredragsholder i fiskeriet.

Studentene kan finne dette programmet ved å forske på lokale høyskoler og internasjonale universiteter. Noen skoler kan også tilby online muligheter for de som trenger mer fleksible tidsplaner. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.