Keystone logo

4 Bachelor Programmer i Samfunnsvitenskap Internasjonale relasjoner Humanitær bistand 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Samfunnsvitenskap
  • Internasjonale relasjoner
  • Humanitær bistand
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (4)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Samfunnsvitenskap Internasjonale relasjoner Humanitær bistand

En bachelorgrad er et lavere studieutdanning som kan hentes fra et universitet. Å ha en bachelorgrad kan åpne mange dører for deg, både faglig og akademisk.

Hva er en bachelor i humanitær bistand? Denne graden gir studentene de ferdighetene som trengs for å hjelpe lokalsamfunn som arbeider med begrenset infrastruktur. Områder som er isolert på grunn av lokale katastrofer, nødsituasjoner, geografisk plassering og sosiale forhold er alle inkludert. Studentene kan lære å gi logistisk støtte til humanitære organisasjoner som har en tendens til de fysiske, følelsesmessige og åndelige behovene til grupper over hele verden. Dette inkluderer utforming og administrasjon av programmer i forbindelse med både globale organisasjoner og lokale grupper.

Å studere for en bachelorgrad i humanitær hjelp kan gi studentene ferdigheter til å organisere store bistandsoperasjoner. Studentene kan også lære kommunikasjonsferdigheter og bli opplært i tverrkulturell kunnskap om de assisterte samfunnene, som urfolksgrupper. Denne kulturkunnskapen hjelper ikke bare med implementeringen av programmer, men kan utvide en uteksaminers verdenssyn.

Kostnader for en bachelor i humanitær bistand varierer ved å lære institusjon og etter land. Denne typen grad krever generelt fire år til slutt, selv om tiden kan variere så lenge studenten fullfører de nødvendige studiepoeng.

En bachelorgrad i humanitær hjelp kan kvalifisere en kandidat for en rekke yrker. Offentlige organisasjoner, ideelle organisasjoner og organisasjoner i privat sektor søker alle enkeltpersoner å jobbe som koordinatorer og styremedlemmer som kan designe og gjennomføre humanitære programmer. Studenter med interesse for medisinsk hjelp kan også finne sysselsetting som helseprodusenter på landsbygda eller som administrasjon av menneskelige tjenester innenfor et globalt helseinitiativ.

Universiteter over hele verden tilbyr programmer for bachelor i humanitær hjelp, både personlig og online. Alternativet online kan være spesielt nyttig for studenter som jobber eller ikke kan reise i klasser. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.