Keystone logo

5 Bachelor Programmer i Administrasjon Ideelle organisasjoner 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Administrasjon
 • Ideelle organisasjoner
Studieretninger
 • Administrasjon (5)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Administrasjon Ideelle organisasjoner

  En bachelor er en lavere grad som tildeles når studentene fullføre et nødvendig sett av kurs innen vitenskap, kunst, eller virksomhet. Mange nyutdannede vil ofte komme ut i arbeid, mens andre vil fortsette å tjene sine master- eller doktorgrad.

  Hva er en Bachelor i NPO? Dette programmet er laget for de som ønsker å administrere en ikke-for-profit organisasjon (NPO), og de vil lære å reinvestere alle ekstra inntekter for å nå organisasjonens mål. Studentene skal lære om de forskjellige typer npos samt de økonomiske og juridiske sidene ved å styre dem. Hvert program vil variere, men emnene kan dreie seg om skattestatus, ledelse, planlegging, politikk, strategi, fundraising, ansvarlighet og audition bestemmelser, representasjon, økonomisk aktivitet, og tilsyn.

  Studenter som forfølge denne graden vil være til nytte ved at de kommer til å hjelpe samfunnet gjennom en tjeneste eller veldedig organisasjon.Enten de velger å arbeide for en etablert organisasjon eller starte sin egen, skal studentene være i stand til å gjøre en forskjell.

  Kostnadene forbundet med en NPO grad kan variere sterkt fra en institusjon til en annen. Faktorer involvert inkluderer plasseringen av skolen og programmet varighet. Ringe spesifikke skoler er den beste måten for elevene å finne ut hva økonomiske forpliktelser vil være nødvendig.

  Personer med en NPO grad kan velge å jobbe i ideelle organisasjoner som spenner fra utdanning, humaniora, og religion til menneskelige tjenester, helse og sosial endring orienterte oppdrag. Karriereveier kan omfatte utvikling direktør, direktør, avdelingsleder, tjeneste eller program leder, og fundraising regissør. De med en entreprenørånd kan også være lurt å starte sin egen NPO i et område som er viktig for dem.

  Begynne å forske og sammenligne skoler nå ved hjelp av vår online database.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.