Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 13 Bachelor i Idretts- og treningspsykologi 2024

13 Bachelor Programmer i Idretts- og treningspsykologi 2024

Oversikt

Studenter som vurderer en ny karriere kan finne ut at mange yrker krever en bachelorgrad. Dette er den vanligste typen høyere utdanning som er søkt, og å tjene en grad kan bane vei til en ny og mer lønnsom karriere. Bachelorgrader kan tjene på mange fagområder.

Hva er en bachelor i sport og trening psykologi? De som er lidenskapelige om sport, kan bestemme seg for å se på et av disse programmene. Å tjene en grad i sport og mosjonssykologi forbereder studentene til å forstå hvordan sinnet og kroppen samarbeider om fysisk aktivitet. Kursene kan omfatte anatomi, fysiologi, psykologi og andre psykiske emner. Å tjene en bachelorgrad forbereder en student til å gå inn i feltet eller fortsette å fullføre oppgradere kurs.

De som fullfører kravene til å få en grad i sport og mosjonssykologi lærer en rekke forskjellige ferdigheter. For eksempel lærer nyutdannede å hjelpe andre å forbedre selvtillit og kroppsbilde, hvordan man motiverer andre og hvordan man tar med rådgivningsteknikker som meditasjon og visualisering.

Med så mange forskjellige skoler som tilbyr bachelorgrader i idretts- og treningspsykologi, kan elevene lure på bestemte detaljer som kostnad og sluttid. Det anbefales å spørre på skolene individuelt for å få mer informasjon.

Å tjene en grad i dette feltet trener studentene til å hjelpe idrettsutøvere til å forberede seg mentalt til spill og andre sportsbegivenheter. Nyutdannede kan også finne karrierer som hjelper klienter som sliter med psykiske helseproblemer, som depresjon og angst, og leder dem til å jobbe med sine problemer med fysisk aktivitet. Offisielle posisjonstitler kan omfatte idrettspsykolog, sosialarbeider, sportsrådgiver, sportsrehabiliteringsassistent, teamterapeut, assistent eller leder og sportsforsker.

Lokale og internasjonale programmer er tilgjengelige på heltid, deltid eller online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Idrett
  • Idrettsvitenskap
  • Idretts- og treningspsykologi
Studieretninger
  • Idrett (13)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat