Keystone logo

38 Bachelor Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Sport og treningsstudier
  • Idrettsstudier
Studieretninger
  • Sport og treningsstudier (38)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsstudier

En bachelorgradsprogram omfatter kurs i generelle utdanningsfag samt et spesialiseringsområde. Denne graden tilbys på mange universiteter - både online og på campus - i en rekke fagområder. Bachelorgrader kan vanligvis oppnås innen fire eller fem års studie.

Hva er en bachelor i sportstudier? En bachelor i sportstudier gir studentene mulighet til å utforske ulike aspekter av profesjonell sport, inkludert fysiske implikasjoner, forretningsansvar og ledelsesevner. Programmer kan omfatte emner som disse i klasser som Introduksjon til Kinesiologi, Livstidsfysioterapi, Helse- og idrettsvitenskap, Fysisk utdanning i skoler og Helseadministrasjon. Mange av disse klassene vil trolig innebære fysisk aktivitet som en del av kursene.

Det er en rekke ferdigheter studenter kan utvikle ved å forfølge en bachelor i sportsstudier. I tillegg til honing fysisk trening, kan du lære aspekter av bedriftsledelse, team ledelse og arrangement organisering.

Det beste stedet å få informasjon om kostnaden for en bachelor i sportsstudier er direkte fra opptakskontoret til skolen du vil delta på. Kostnader for oppmøte vil avhenge av mange forskjellige faktorer.

Det er en rekke karrieremuligheter som venter på bachelor i sportsstudier. Du kan forfølge arbeid med å administrere et idrettslag, treningsutøvere, organisere sportsarrangementer eller undervise i fysisk utdanning i skolene. Stillinger som disse er tilgjengelige i en rekke sektorer, så du vil sannsynligvis ha et mangfoldig sett muligheter som din grad kan kvalifisere deg for. Hvis du ønsker å forfølge videre utdanning, kan du også bruke kunnskapen fra din grad til å bli fysioterapeut.

Det første skrittet mot å tjene din Bachelor i idrettsstudier er å finne skolen med det programmet som best passer dine behov. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.