Keystone logo

146 Bachelor Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsvirksomhet 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Sport og treningsstudier
  • Idrettsvirksomhet
Studieretninger
  • Sport og treningsstudier (146)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsvirksomhet

Den kompetansen som trengs for en karriere er vanligvis fokus for en bachelor-nivå programmet. Av denne grunn er det vanligvis den første graden nye studenter prøve å tjene. Etter eksamen, alternativene er å starte din karriere umiddelbart eller skriv et graduate program for å jumpstart din karriere.

Hva er en Bachelor i Sport Business? Studenter som velger å forfølge denne graden vil lære om virksomheten siden av utrolig stort og vellykket sports bransjen. Programmer av denne typen er i en mindre underkategori i økonomi og administrasjon. Kursene dekker temaer som teamledelse, risikovurdering, markedsføring og event organisasjon. Nyutdannede trenger kunnskap og ferdigheter knyttet til å arbeide med begge lag og sportsarenaer.

Sports bransjen er en av de største og mest lønnsomme næringene i verden. Studenter som uteksamineres med en grad i idrett virksomheten fordel ved å inngå dette feltet.Plus, studenter er vanligvis i stand til å unngå mange av de berørte eller konkurransemessige ulemper av en tradisjonell virksomhet program ved å legge inn en underkategori.

Hvor mye koster det å melde deg på en Bachelor i Sport Business program? Dette avhenger av skolen, program, og landet du velger å studere i. Gjør research før Innmelding kan gjøre det mye lettere å finne et program som passer dine behov.

Yrker som er tilgjengelige for idretten forretnings kandidater er stort sett delt mellom å jobbe med et team og arbeider med en sportsarena. Du kan bli en markedssjef, regissør, eller hendelse koordinator uavhengig av hvilket alternativ du velger. I tillegg, hvis du jobber med et team, kan du finne arbeid som rekrutterer eller agent. Alternativt kan din grad finner du arbeider med en sportsutstyr eller klær.

Studenter som er lidenskapelig opptatt av idrett og er interessert i virksomheten kan finne sport business programmer meget tiltalende.Arbeide mot en karriere som du elsker ved å studere det du elsker. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.