Keystone logo

19 Bachelor Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsvitenskap Idrettsvitenskap 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Sport og treningsstudier
  • Idrettsvitenskap
  • Idrettsvitenskap
Studieretninger
  • Sport og treningsstudier (19)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsvitenskap Idrettsvitenskap

De som ser på høyere utdanning bør vite om fordelene med å tjene en bachelorgrad. Programmer er tilgjengelige i kunst og vitenskap, og når studenter har fullført en bachelorgrad, kvalifiserer de seg ofte for å begynne givende og vellykkede karrierer i mange forskjellige yrker.

Hva er en bachelor i sportsvitenskap? Studenter som driver karriere i coaching, fitness, kroppsopplæring, idrettsledelse, idrettsutdanning eller vitenskapelig evaluering av sport, kan være interessert i denne grad. Kurset er utformet for å hjelpe studentene med å få forståelse av anatomi og fysiologi, treningsprogrammer, biomekanikk og coaching praksis og teori. Noen programmer kan gi studentene mulighet til å velge vekt, for eksempel øvelsesvitenskap, sportsnæring eller resultatanalyse, for å dekke deres karriere mål.

De som tjener sportsvitenskapelige grader, er utarbeidet med ferdigheter og kunnskaper som vil være til nytte for deres personlige liv og karriere. Eksempler er evnen til å lage treningsplaner i henhold til kundens individuelle behov, sportsanalyse, faglig etikk og sosialt ansvar.

Det er viktig for elevene å forstå kostnadene og kravene til de ulike sportsvitenskapsprogrammene over hele verden. For nøyaktig og detaljert informasjon bør de nå ut til skolene individuelt.

De faglige mulighetene for noen som har oppnådd en bachelorgrad i sportsvitenskap, kan variere. Nyutdannede kan forvente å kvalifisere seg til stillinger som sports trener, assistent eller leder, personlig trener, velvære direktør, helsefremmende spesialist, kondisjonstrener, treningsforsker, idrettsfagforsker, yrkesfysiolog, idrettsnæringsfysiolog og hjerte rehab-spesialist. Å tjene denne graden kan være en fin måte å starte en vellykket, velbetalt karriere.

Det er mange bachelor i sportsvitenskap grad programmer tilgjengelig lokalt og internasjonalt. For å finne den rette for deg, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.