Keystone logo

115 Bachelor Programmer i Ingeniørfag Industriteknikk 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Ingeniørfag
 • Industriteknikk
Studieretninger
 • Ingeniørfag (115)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Ingeniørfag Industriteknikk

  En bachelorgrad er et universitet som forbereder studentene for yrker i enkelte felt, eller gir dem den pedagogiske bakgrunnen for å fremme sine studier for å tjene en mastergrad eller doktorgrad. Med fokus på industriell ledelse, elevene bruke teknologi og vitenskap til å ta avgjørelser for en bedrift eller organisasjon.

  Hva er en Bachelor i Industrial Management? Dette er en teknisk program som lærer både ingeniørkunst og service team lederkompetanse, og forbereder studentene for arbeid i et internasjonalt miljø. Programmene varierer, men eksempler på klasser inkluderer strategisk ressursforvaltning, lederegenskaper, avanserte kvalitet planleggingssystemer, innovasjonsledelse, forskning og utvikling, regnskap, markedsføring og internasjonal logistikk. Sammen med klasseromsstudier, inneholder programmet ofte prosjekter og laboratoriearbeid.

  Tjene en Bachelor i Industrial Management er gunstig i en rekke måter.Studenter har mulighet til å jobbe i en rekke miljøer, inkludert oppstartsselskaper og internasjonale virksomheter. Ferdighetene lært også forberede kandidater i alle områder av livet.

  Det finnes flere programmer industriell ledelse i en rekke internasjonale steder. Avhengig av varigheten av programmet, beliggenheten, og den enkelte student, kan kostnadene variere ganske mye. Kontakt med skolen direkte for å finne ut hva du kan forvente økonomisk.

  En bachelorgrad i industriell ledelse forbereder studentene for lederstillinger over hele verden. Karriere titler inkluderer innkjøpssjef, markedssjef, prosjektleder, regnskapssjef, salgssjef, supply chain manager, produksjonssjef og business controller. Næringer omfatter bioteknologi, petrokjemi, raffinerier, medisin, service og regjeringen.

  Hvis du er bekymret for at du har for mye skjer i livet ditt for å forfølge en industriell ledelse grad, ikke bekymre deg. Mange programmer tilbyr online klasser, slik at du kan tjene din grad på din egen timeplan og i ditt eget tempo. Vår omfattende database viser alle skolene og programmene som de tilbyr. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.