Keystone logo

38 Bachelor Programmer i Ledelse Informasjonsforvaltning 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Ledelse
 • Informasjonsforvaltning
Studieretninger
 • Ledelse (38)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Ledelse Informasjonsforvaltning

  Mange enkeltpersoner forfølge en Bachelor i Information Management å utforske og utvide på det menneskelige og teknologiske elementer av informasjonssystemer. Denne graden gir verdifull innsikt i informasjonsbransjen spekteret ved å fokusere på behovene til sluttbrukere for å utvikle en fleksibel og svært bærbar sett av ferdigheter for det 21. århundre arbeidsplassen.

  Hva er en Bachelor i Information Management? Graden er for studenter som planlegger å forfølge en karriere i å håndtere de tekniske ferdighetene forlanges for å føre tilsyn med en rekke informasjonssystemer, inkludert telekommunikasjon, trådløs og andre nettverksteknologier. Det understreker bestemt akademisk og karriere forberedelse i informasjonssikkerhet disiplin. Programmet gir deltakerne en bred innføring i informasjonsbehandling, tjenester og teknologier, kombinert med en sterk liberal kunst og vitenskap fundament.Studentene lærer effektive metoder for å finne informasjon og få tilgang behovene som mangler for å utforme og administrere systemer for å møte disse kravene.

  Disse programmene og studier er gunstig for de som ønsker å komme videre sin karriere og lære på et høyere utdanningsnivå. Kursene kan variere, men senteret primært på informasjonsteknologi, forskning og markedsføring. Arbeidskrav omfatter forskning, endelig matematikk, media, etikk, telekommunikasjon og virksomhetsarkitektur.

  Institusjoner har varierende kostnader for dette programmet, som tar tre til fire år å fullføre. Alle som er interessert i å tjene sine grad bør kontakte bestemte høyskoler om kursavgifter, registreringskostnader og for å sikre at programmet oppfyller sine mål.

  Etter et individ får en information management grad, kan de finne arbeid i en rekke yrker. Et slikt område er i prosjektledelse, hvor nyutdannede overvåke informasjonssystemer og skape informasjonspolitikk.I tillegg kan de fungere som nettverk og systemer ledere, webdesignere, database ledere og informasjonssikkerhet konsulenter. Karrieremuligheter er ubegrenset, herunder arbeide for finansinstitusjoner, offentlige etater og i utdanningsarena.

  Interesserte enkeltpersoner bør ta avgjørende skritt mot å oppnå sin grad i informasjonsbehandling. Vår omfattende database er et ideelt utgangspunkt for studenter å begynne å utforske sine valg, både geografisk og pedagogisk. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.