Keystone logo

97 Bachelor Programmer i Forretningsstudier Forretningsledelse Internasjonal bedriftsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Forretningsstudier
  • Forretningsledelse
  • Internasjonal bedriftsledelse
Studieretninger
  • Forretningsstudier (97)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Forretningsstudier Forretningsledelse Internasjonal bedriftsledelse

Driver på med en bachelor-grad gir mulighet til å tilegne avansert kunnskap i emner av personlig interesse. Graden er nødvendig for mange yrker, og det legger også grunnlaget for videre studier på høyere nivå. Programmer er tre til fire år i lengde, og kan kreve gjennomføring av et internship.

Hva er en Bachelor i International Business Management? Markedet er bredere i omfang, noe som skaper et behov for forretningsfolk som er kunnskapsrike på global økonomi og trender. Internasjonal ledelse forbereder studentene på utfordringene i ledelse i dagens stadig utvikling næringslivet. Kursene omfatter internasjonal finans og økonomi, global markedsføring, innkjøp og logistikk, innovasjon, regnskap, prosjektledelse, kommunikasjon, forbrukeratferd, og markedsføringsstrategi. Studentene få en forståelse av de sosiale og økonomiske aspekter av miljøet der bedrifter trives.Utenlandske praksisplasser eller utvekslingsprogrammer kan være inkludert for å gi praktisk anvendelse av prinsippene lært. Kritisk tenkning, kreativitet og teamarbeid blir vektlagt.

Fordelene av programmet kan sees i personlig vekst og utvikling, så vel som en forberedelse til å lykkes på arbeidsplassen. Ferdigheter i kreativ tenkning og problemløsning kan brukes til hverdagens utfordringer. Globale studier øke forståelse og verdsettelse av andre kulturer.

Studieprogrammene kan bli funnet på skoler over hele verden. Kostnadene varierer i henhold til plassering og pensum. For optimale resultater, skal studentene forske sine valg og velge programmet som best oppfyller sine mål.

Internasjonal business management tilbyr en verden av karrieremuligheter, inkludert ledelseskonsulent, finansanalytiker, markedssjef, prosjektleder og entreprenør.Nyutdannede er også ansatt som kundeansvarlige, supply chain administratorer, ordre administratorer, og internasjonale anskaffelser ledere. Personer med en spesiell interesse for kommunikasjon og menneskelige relasjoner kan finne stillinger som internasjonal kundestøtte executive, klientforhold manager, personalansvarlig, og e-handel spesialist. Jobbene er tilgjengelige med offentlige og private virksomheter, samt non-profit organisasjoner.

For å ta det første skrittet mot en spennende og givende karriere i internasjonal business management, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.