Keystone logo

11 Bachelor Programmer i Økonomistudier Finans Internasjonal finans 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Økonomistudier
  • Finans
  • Internasjonal finans
Studieretninger
  • Økonomistudier (11)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Økonomistudier Finans Internasjonal finans

Hvis du er glad i tall, og du elsker å reise, og deretter tjene en Bachelor i International Finance kan være et godt alternativ for deg. I litt over fire år, kan elevene lære det grunnleggende økonomi som det gjelder for land over hele verden og forberede for entry-level stillinger på omtrent enhver finansiell institusjon.

&nbsp

Hva er en Bachelor i International Finance? Dette studiet fokuserer på grunnleggende praksis og prinsipper i virksomheten internasjonalt. Kurs fokuserer på temaer som internasjonal business, internasjonal handel, politikk, internasjonale relasjoner og mer. Programmet tar vanligvis ca fire år å fullføre når det kombineres med andre nødvendige kurs fra et universitet eller lærested. Å bli akseptert til noen programmer, kan studentene må oppfylle et minimum GPA og SAT eller ACT poengsum.

&nbsp

Tjene en bachelorgrad i internasjonal finans kan hjelpe deg å tjene en posisjon med finansinstitusjoner og bedrifter over hele ordet. Dette er et flott alternativ for de som ønsker å reise. Mange programmer tilbyr også kurs på nettet, noe som gjør det til et godt valg for avstand og internasjonale elever.

&nbsp

Hvor mye det vil koste å tjene en Bachelor i International Finance avhenger i stor grad av hvor du har tenkt på å studere. Du må ta hensyn til bolig og mat hvis du følge undervisningen på campus. Online kurs kan ha ulike kostnader. Grundig forskning programmet for å finne ut hva kostnadene er involvert.

&nbsp

Selv om en bachelorgrad i internasjonal finans virkelig ser ut til å forberede studentene på sertifikat programmer eller utdannet grader, tjene en bachelorgrad kan kvalifisere kandidatene for entry-level stillinger i finansinstitusjoner over hele verden.Tjene denne graden kvalifiserer også studentene på graduate sertifikat programmer, som kan bare vare ett ekstra semester og bistår studenter i karriereplassering.

&nbsp

Du kan vanligvis gjelder en internasjonal finans program ved å gå til nettsiden til skolen din og sende inn en søknad på nettet, så lenge du oppfyller forutsetningene. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.